Incontinentie producten | Ruim aanbod | Medimart.be
Filters

Incontinentie kan behoorlijk vervelend zijn. Bij Medimart koopt u snel en eenvoudig alles wat u nodig heeft om toch zo droog, comfortabel en fris mogelijk door het leven te gaan. Op onze website ku…

493 artikelen  


nt u handige hulpmiddelen bij incontinentie kopen, zoals incontinentie luiers, inleggers en onderleggers, incontinentiebroekjes, fixatie voor luiers en vele andere artikelen op het gebied van incontinentieverzorging. Medimart verkoopt incontinentiehulpmiddelen van de beste merken, zoals Depend, Attends, Tena, Absorin en Always.

Handige hulpmiddelen bij incontinentie

Als u last heeft van incontinentie kan dit uw leven op allerlei manieren beïnvloeden. Mogelijk voelt u zich niet meer op uw gemak tijdens uw favoriete activiteiten, zoals sporten, werken of leuke dingen doen. Dankzij onze hulpmiddelen bij incontinentie kunt u voortaan weer onbezorgd van deze activiteiten genieten. Handige inleggers van Attends, Tena, Absorin, Always en andere merken zorgen ervoor dat u onderweg droog en fris blijft. Medimart heeft ook diverse inleggers voor heren. Ook voor incontinentiebroekjes bent u bij ons aan het juiste adres. Deze bieden een hoge mate van betrouwbaarheid. We hebben ook wasbare incontinentieluiers in ons assortiment. Hiermee spaart u het milieu en uw portemonnee.

Onderleggers en incontinentieverzorging

Heeft u te maken met incontinentie, dan heeft u vast baat bij onze onderleggers, steeklakens en matrasbeschermers. Deze zorgen ervoor dat uw matras niet te lijden heeft van ongewenst urineverlies gedurende de nacht. Speciaal voor vrouwen die gaan bevallen hebben wij ook kraammatrassen in het assortiment. Incontinentie kan ook ten koste van uw huid gaan en zorgen voor pijn en irritatie. De artikelen in de categorie incontinentieverzorging zijn bedoeld om uw huid te reinigen, te beschermen en te helpen herstellen. Bekijk nu het hele assortiment.