Ruim assortiment Abena incontinentieproducten | Medimart
Filters

Wanneer incontinentie uw dagelijkse activiteiten in de weg zit is het belangrijk om voor betrouwbare incontinentieproducten te kiezen. Abena is het merk waar u naar zoekt. De producten van Abena zijn comfortabel, huidvriendelijk en milieuvriendelijk. Voor iedereen is er een geschikte vorm van bescherming. Kies bijvoorbeeld voor inleggers, broekjes of slips. Ontdek alles over Abena en de verschillende mogelijkheden en bestel de producten van uw keuze eenvoudig online.

60 artikelen  

Verwijder alle


Duizenden Nederlanders hebben te maken met incontinentie

Incontinentie is vervelend en kan uw dagelijkse activiteiten in de weg zitten. U bent niet de enige, duizenden Nederlanders hebben te maken met incontinentie. Kies voor de betrouwbare incontinentieproducten van Abena om weer zorgeloos door het leven te gaan. Het ruime assortiment geeft u de mogelijkheid om een product te kiezen wat perfect bij uw situatie past. Misschien verliest u veel of juist een minimale hoeveelheid urine. Voor iedereen bestaat er een geschikte vorm van bescherming.

Kiest u ook voor Abena?

Abena is naast Depend, Tena en andere hoogwaardige incontinentieproducten een zeer betrouwbaar merk. Met de producten van Abena krijgt u weer meer grip op uw leven. Alle producten van Abena zijn bijzonder comfortabel en huidvriendelijk. Daarnaast maakt u ook een bewust keuze voor het milieu wanneer u voor Abena gaat. Abena geeft u een goed gevoel.

Ruime keuze

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan Abena producten. Er is altijd een passende oplossing voor u. Kies bijvoorbeeld voor inleggers, broekjes, slips of slips met heupband. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er veel verschillende producten. Alle incontinentieproducten voelen super zacht en comfortabel aan. U zult bijna vergeten dat u ze draagt. Voeg de producten van uw keuze toe aan uw winkelwagentje en bestel ze eenvoudig online.

Snelle en discrete verzending

Bij Medimart kunt u altijd rekenen op een snelle en discrete verzending. Naast incontinentieproducten kunt u ook bij ons terecht voor medische hulpmiddelen, zelftesten en meer. Door onze ervaring in de zorg weten wij hoe belangrijk discretie is. Uw bestelling wordt daarom altijd zorgvuldig verpakt en verzonden. Wij zorgen ervoor dat uw pakket binnen 1 tot 3 werkdagen bij u bezorgd wordt. Wanneer u voor meer dan €45 bestelt is de verzending gratis. Heeft u vragen voor ons? Geen probleem. Neem contact met ons op via info@medimart.nl (niet .be) of +31704271302. Wij helpen u graag verder.