Incontinentie Onderlegger | Bestel Voordelig Online | Medimart.be
Filters

Onderleggers Wegwerp

Kiest u voor extra zekerheid? Dan biedt de incontinentie onderlegger uitkomst. Ze zorgen zowel bij zwaar als incidenteel vochtverlies voor optimale bescherming van uw matras, stoel of zetel.

24 artikelen  

Verwijder alle


Groot absorberend vermogen

Net zoals bij slips, pants of inleggers, bevat de wegwerp onderlegger SAP-korrels. Deze microkorrels kunnen een grote hoeveelheid vocht opnemen en zetten deze razendsnel om in een gel. Hierdoor houdt u het in de meeste gevallen kurkdroog. De onderlegger beschikt over twee verschillende zijden. Een 100% waterdichte onderkant en een zachte, comfortabele en huidvriendelijke bovenkant. Daartussen zit de wattenlaag met de super absorberende korrels.

Voor wie is een onderlegger geschikt?

  • Bij matig tot zware incontinentie: 's Nachts is het lastiger om te controleren of uw incontinentiemateriaal aan vervanging toe is. Heeft u te maken met veel verlies van urine dan bestaat er een kans dat uw matras nat wordt als u niet tijdig uw slip, inlegger of incontinentiebroekje verwisselt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen. Met een waterdichte matrasbeschermer, kunt u met een gerust gevoel de ogen sluiten.
  • Bij incidenteel urineverlies: Wanneer urineverlies niet dagelijks voorkomt, is het goed te begrijpen dat u niet continu gebruik wil maken van incontinentiemateriaal. Onderleggers zijn dan een prima hulpmiddel om uw matras te beschermen in het geval u onverhoopt urine mocht verliezen. Incidenteel urineverlies kan ook overdag voorkomen. Daarom kan de onderlegger ook goed van pas komen om uw stoel of bank te beschermen.
  • Voor dubbele protectie: Bent u al goed beschermd door een inlegger, maar toch bang voor lekkage? Zorgt dat ervoor dat u onrustig of slecht slaapt? Dan biedt de onderlegger dat stukje extra zekerheid. Ook in het geval de inlegger verschuift, weet u dat uw matras dankzij de dubbele protectie droog zal blijven.

Toepassingen onderlegger

Onderleggers zijn heel veelzijdig in gebruik. U kunt een onderlegger dus gebruiken om een matras, zetel of rolstoel te beschermen tegen doorlekken bij incidenteel urineverlies of matige tot zware incontinentie. Maar deze handige onderleggers zijn ook heel goed te gebruiken bij bijvoorbeeld hygiënische procedures op bed. Een goede onderlegger absorbeert urine, gaat vervelende geurtjes tegen en houdt de huid droog. In ons assortiment vindt u wegwerp onderleggers voor eenmalig gebruik van o.a. TENA, Heka, Attends en Heltiq. Een duurzamer alternatief zijn de wasbare onderleggers van Comfort, Hartmann, Hekura en Abena.

Bed onderleggers met korting bestellen

Of u nu kiest voor wasbaar of wegwerp, u heeft altijd een ruime keuze aan incontinentie onderleggers in onze webshop. Bovendien bestelt u veel producten altijd met hoge kortingen. Bestel direct of bekijk ook het overige aanbod voordelig geprijsde incontinentiematerialen.