Incontinentie luiers online kopen
Filters

Incontinentie luiers voor dames en heren

Incontinentie is een ongemak waar ongeveer 10 procent van de Nederlanders mee te maken heeft. Bij Medimart bestelt u eenvoudig verschillende soorten…

137 artikelen  

Verwijder alle


incontinentiematerialen die het mogelijk maken om droog en comfortabel door het leven te gaan. De incontinentie luier, ook wel slip genoemd, is zowel voor dames als heren een uitstekend hulpmiddel bij ongewenst urineverlies. U kunt de luier met behulp van een sluitsysteem van klittenband eenvoudig vastzetten op de heup. Hoe strak bepaalt u zelf, zolang ze maar goed aansluiten op uw lichaam. Zo voorkomt u lekkage. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel.

SAP korrels voor optimale bescherming

Incontinentie slips kunnen heel veel vocht opnemen. Daar zorgen de zogenaamde SAP korrels voor. Een theelepeltje super absorberend polymeren (SAP) is al genoeg om een halve liter vocht op te nemen. Deze korrels zitten slim verspreid in de wattenlaag van de luier. Zodra er vocht binnenkomt, nemen de korrels dit op en zetten het direct om in een gel. Zo blijft de wattenlaag droog en heeft u dus geen last van nattigheid. Ook bent u vrij van nare geurtjes. Deze worden dankzij de SAP korrels geneutraliseerd.

De voordelen van incontinentie luiers

  • Ze beschikken over een grote opnamecapaciteit. Dat maakt ze niet alleen geschikt voor overdag, maar ook een prima oplossing voor 's nachts.
  • Vocht wordt direct omgezet in gel. Hierdoor heeft u altijd een droog gevoel.
  • Dankzij de klittenband blijft de incontinentie slip goed vast zitten. Hierdoor is de kans op lekkage heel klein.
  • De luier biedt uitkomst bij zowel licht, matig als zwaar urineverlies.

Medimart biedt u incontinentie slips van verschillende fabrikanten, waaronder Tena dat dankzij de speciale feel dry technologie een toonaangevend merk is op het gebied van incontinentie.