Incontinentiebroekjes | Medimart | Hoge Kortingen
Filters

Zowel bij vrouwen als mannen komt urineverlies voor. Het is een probleem waar veel mensen liever niet mee te koop lopen. Bovendien willen zij niet zomaar hun levensstijl opgeven. Incontinentiebroekjes (of pants) bieden de mogelijkheid om discreet om te gaan met dit ongemak. De modieuze broekjes voor zowel vrouw als man lijken in veel opzichten op normaal ondergoed. Dankzij de perfecte pasvorm kunnen deze incontinentiebroekjes ook prima worden gedragen onder nauwsluitende kleding.

97 artikelen  

Verwijder alle


Incontinentiebroekjes: veilig, droog en discreet

Incontinentiebroekjes zijn zeer geschikt om ongewild urineverlies op te vangen. Deze broekjes bevatten zogenaamde SAP-korrels (super absorberende polymeren) die verspreid zitten in een wattenlaag. Deze korrels zijn in staat om een flinke hoeveelheid vocht te absorberen en dit om te zetten in een gel. De buitenzijde is gemaakt van ondoordringbaar materiaal waardoor het vocht niet naar buiten kan. De binnenkant laat het vocht juist wel goed door zodat de SAP-korrels snel en effectief hun werk kunnen doen. Bovendien krijgen vervelende geurtjes geen kans. De pants zijn een prima hulpmiddel wanneer u te maken heeft met licht tot matig urineverlies.

Pants voor eenmalig gebruik

Incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Dat varieert van XXS tot XXL. Ze worden discreet geleverd in pakketten van 10 tot 22 stuks. Deze broekjes zijn dan ook bedoeld voor eenmalig gebruik. Hoewel u het dankzij de feel dry technologie lang droog houdt, zal er op een gegeven moment een punt van verzadiging worden bereikt. Hou er dus rekening mee dat u het broekje tijdig wisselt voor een nieuw exemplaar.

De voordelen van incontinentiebroekjes

  • Ze zien er vrijwel hetzelfde uit als normaal ondergoed
  • Ze zijn dankzij het zachte materiaal zeer comfortabel om te dragen

Incontinentiebroekjes kopen

Incontinentiebroekjes zijn op vele plekken te verkrijgen. In de supermarkt, drogisterij en bij de apotheek vindt u vaak een aantal varianten van 1 of enkele merken. Het assortiment in onze webshop is veel uitgebreider. Hier bestelt u incontinentiebroekjes van Attends, Abena, Absorin, Depend en TENA in diverse uitvoeringen, absorptieniveaus en maten. Behalve een ruime keuze bieden wij u ook hoge kortingen en de mogelijkheid om veilig en discreet online te bestellen. U heeft de keuze uit verschillende betaalmethoden en rekent af in een beschermde betaalomgeving. Ervaar het nu zelf. Plaats uw bestelling en laat uw bestelling geheel discreet thuis afleveren in heel België.

Bekijk het aanbod van: Attends | Abena | Absorin | Depend | TENA