Hulpmiddelen - Medimart.be -
Filters

Bij Medimarkt kunt uhulpmiddelen kopen die uw dagelijks leven een beetje makkelijker maken. Ditkomt goed van pas als u door ziekte of ouderdom moeite heeft met de alledaagsehan…

356 artikelen  delingen. In het ruime assortiment vindt u onder andere hulpmiddelen voorhet aan- en uitkleden, douchen en naar het toilet gaan, maar ook hulpmiddelenvoor uw verzorging en medicatie-inname. We hebben eveneens hulpmiddelen voorzitten, wandelen, het huishouden, lezen en schrijven. Medimart heefthulpmiddelen van bekende merken zoals Vitility, Able 2 en Back on Track.

Hulpmiddelen voor aan- enuitkleden en persoonlijke verzorging

Als u pijn heeft aan uwhanden, of last heeft van krachtverlies, kunt u veel baat hebben bijhulpmiddelen voor het aan- en uitkleden. Bij Medimart koopt u onder andereaankleedstokken, elastische veters, schoenlepels, knopenhaken en ritsringen.Ook hebben we een speciale aantrekhulp voor steunkousen. Heeft u moeite met hetopheffen van uw handen, dan kunnen dagelijkse handelingen zoals uw harenkammen, uw tanden poetsen of uw nagels knippen of reinigen opeens moeizaamgaan. Medimart heeft speciale borstels, kammen en schaartjes om u hierbij tehelpen.

Hulpmiddelen in de slaapkamer,badkamer en het toilet

Medimart heeft specialehulpmiddelen voor de badkamer en het toilet. We hebben een ruim assortiment aandouchekrukken in verschillende soorten en maten. Sommige zijn ook verstelbaarvoor extra comfort. Voor in bad zijn er zitjes, badliften, badkussens enbadplanken. Dankzij onze beugels voor aan de muur of de badrand heeft u extrasteun bij het opstaan en zitten gaan. Onze toiletverhogers zorgen ervoor dat umakkelijker op de WC kunt zitten en weer kunt opstaan. Zeker met behulp vanarmleuningen of muurbeugels zijn deze erg effectief. Als naar het toilet lopenniet goed lukt, is een toiletstoel een uitkomst.

Hulpmiddelen voorhuishouden, eten, drinken en medicijnen nemen

In het assortiment vanMedimart vindt u hulpmiddelen die ideaal zijn om makkelijker te knippen, pottenen flessen open te maken en pannen vast te houden. Deze helpen u bij het kokenen huishoudelijke karweitjes. Eten en drinken gaat een stuk eenvoudiger metonze speciale bekers, borden, messen en besteksets. Onze pillendozen, pot- enflesopeners en medicijnagenda’s maken het makkelijker om uw medicijnen in tenemen.

Hulpmiddelen voor lopen,lezen en schrijven

Bent u slecht ter been, dankunt u bij Medimart wandelstokken, looprekken en schoenovertrekken kopen om ustabieler te maken. Onze vergrootglazen, bedleestafels en stoelleestafels makenlezen makkelijker als u slecht ziet of niet goed een boek kunt vasthouden.Dankzij onze speciale pennen en penverdikkers kunt u beter schrijven als u lastheeft van uw handen.