Hoogwaardig schuimverband | Medimart
Filters

Bent u op zoek naar hoogwaardig schuimverband? Bij Medimart kunt u terecht voor verschillende soorten en maten schuimverband. Ontdek de voordelen van schuimverband en bekijk ons ruime assortiment. Bestel eenvoudig online en profiteer van een snelle verzending. Lees snel verder.

3 artikelen  

Verwijder alle


Wat is schuimverband?

Schuimverband is een zacht soort verband met een sterk absorberende en ademende werking. Schuimverband is ideaal voor wonden die matig tot veel vocht afgeven en waarvan de omliggende huid gevoelig is. Het schuimverband bestaat uit verschillende laagjes. Deze lagen houden wondvocht en bacteriën vast terwijl ze tegelijkertijd de wond vochtig houden. Dit verband stimuleert een optimale wondgenezing en past zich aan de vorm van de wond aan. Schuimverband kleeft niet waardoor het pijnloos te verwijderen is. Gebruik dit verband bijvoorbeeld voor eerste- en tweedegraads brandwonden, geïnfecteerde wonden, gecompliceerde wonden, chirurgische wonden, oncologische wonden of donorsites.

Ontdek ons ruime assortiment

In onze webshop vindt u een ruim assortiment schuimverband. Kies bijvoorbeeld voor het merk Tegaderm, Suprasorb of Hartmann. Er zijn verschillende soorten en formaten schuimverband beschikbaar. Zo zijn er ook speciale schuimverbanden die geschikt zijn voor veel wondvocht en klevend of niet-klevend schuimverband. Bij Medimart kunt u altijd het perfecte verband vinden voor uw situatie. Voeg de producten van uw keuze eenvoudig toe aan de winkelwagen om ze online te bestellen. Bent u op zoek naar andere soorten verband? Ook voor buisverband, snelverband en andere EHBO producten kunt u bij ons terecht.

Snelle verzending

Wanneer u voor meer dan €45 bestelt is de verzending van uw producten helemaal gratis. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel bij u thuis bezorgd wordt. U ontvangt de producten binnen 1 tot 3 werkdagen. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze medewerkers via info@medimart.nl (niet.be) of +31704271302. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.