Baby/Peuter - Medimart.be -
Filters

De beste producten voor deverzorging van uw baby of peuter koopt u bij Medimart. In ons assortiment vindtu onder andere babyvoeding, flesjes, luiers, verzorgingsartikelen en nog…

999 artikelen  
veelmeer. Tevens hebben we producten om de kinderveiligheid van uw huis teverbeteren en om uw kleintje onderweg te beschermen. Bij Medimart kunt ubaby-artikelen kopen van merken als Zwitsal, Nutrilon, Olvarit, Pampers, Difraxen Avent. Wilt u graag natuurlijke, duurzame of biologische babyproducten kopenvan bijvoorbeeld Babybio, Biobim, Naïf of Douce Nature? Ook dan bent u bijMedimart aan het juiste adres.

Babyvoeding

In het assortimentbabyvoeding vindt u alles wat u nodig heeft om uw baby te voeden. Voor hetgeven van borstvoeding zijn er onder andere kolfbenodigdheden enzoogcompressen. We hebben eveneens verschillende formules voor flesvoeding enfruithapjes van bekende merken zoals Olvarit, Babybio, Biobim, Nestlé, Hipp enNutrilon. Fopspenen en bijtringen hebben we ook in allerlei soorten en maten.Voor wat oudere baby’s en peuters zijn er drinkflesjes, peuterbestek, bordjes,kopjes en nog veel meer. Deze zijn verkrijgbaar voor verschillendeleeftijdsgroepen in de leukste kleuren en prints.

Verschonen en verzorgen

Het verschonen en verzorgen vanuw baby neemt u groot deel van uw tijd in beslag. In ons assortiment vindt udiverse artikelen om deze klusjes gemakkelijker te maken en uw baby comfortabelte houden. U kunt kiezen uit luiers en luierbroekjes van merken als Pampers,Sweetcare en Libero. Wilt u graag luiers van biologisch katoen of bamboe? Kijktu dan eens naar de luiers van Douce Nature, Bambo Nature, Bambyo en Nuumi Baby.We hebben ook wasbare luiers van Imsevimse. Voor de verzorging van uw baby kuntu kiezen uit crèmes, lotions, talkpoeder en reinigingsdoekjes van Zwitsal,Wetties, Inoli, Naïf, Sudocrem, Natusan, Alphanova Baby en Weleda. Bekijk nuhet hele assortiment.