Drugstest - Medimart.be -
Filters

Drugstest

Drugtesten kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Een veel gebruikte methode om drugsgebruik aan te tonen, is via de urine. De laatste tijd wordt ook steeds vaker op drugs getest via speeksel. In onze webwinkel vindt u een ruim aanbod van drugtesten van Testjezelf.nu. Dit merk is al jaren toonaangevend op het gebied van drugstesten en wordt door tal van hulpverleners gebruikt.

24 artikelen  

Verwijder alle


Drugtest thuis uitvoeren biedt uitkomst voor ouders

Wanneer ouders hun kind ervan verdenken drugs te gebruiken, kan zelf thuis op drugs testen uitkomst bieden. Wanneer de test uitwijst dat er drugs in het spel zijn, kunnen zij direct actie ondernemen en de huisarts of hulpverlening inschakelen.

Verschillende drugtesten

Hulpverleners maken al jaren gebruik van de Testjezelf.nu drugstesten. Ze zijn ook uitstekend geschikt om thuis op drugsgebruik te testen.

  • Cocaïne: Resten van cocaïne blijven tussen de 24 en 60 uur aanwezig in de urine.
  • Amfetamine (speed): Een urine drugtest kan snel uitsluitsel geven over het gebruik ervan. Sporen van amfetamine kunnen nog tot 2 a 4 dagen worden aangetroffen in de urine.
  • XTC: Sporen van deze synthetische drug blijven tussen de 1 en 3 dagen in de urine aanwezig. De 99% betrouwbare test van Testjezelf.nu is in staat om kleine concentraties in de urine aan te tonen.
  • Cannabis: THC, de werkzame stof die in hasj of wiet zit, blijft 2 tot 5 dagen aantoonbaar in de urine aanwezig. Bij langdurig gebruik is dit zelf enkele weken.

Multidrugtest 6 speeksel kit

Via een klein beetje speeksel is het mogelijk om te controleren op de aanwezigheid van 6 verschillende soorten drugs. U moet er wel rekening mee houden dat de sporen van drugs in het speeksel veel sneller verdwijnen dan in urine. De speekseltest heeft dus vooral zin wanneer deze kort na het gebruik wordt gedaan. Bijvoorbeeld als uw kind verward thuiskomt en u wilt weten welke type drugs hij of zij heeft gebruikt.