Huishouden | Diervoeding | Natuurvoeding
Filters

Bij Medimart koopt u alles wat u nodig heeft om uw huis schoon, fris en gezellig te houden. In de categorie huishouden vindt u onder andere schoonmaakmiddelen, wasmiddel, afwasmiddel en toiletartik…

1471 artikelen  elen. Maar ook voor geurkaarsen, tissues, toiletpapier, lucifers, huishoudhandschoenen en lekker warme sokken bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Medimart kunt u huishoudartikelen kopen van bekende merken zoals WC-eend, Airwick, Ambipur, Dr. Beckmann, HG en Robijn. Ook voor duurzame huishoudelijke producten van bijvoorbeeld Ecover, Marcel’s Green Soap en Ecodoo kunt u bij ons terecht.

Schoonmaken en (af)wassen

Schoonmaken gaat een stuk makkelijker met de juiste producten. In ons ruime assortiment vindt u onder andere afwasmiddel, vaatwastabletten, wasmiddel, allesreiniger, vloeibare zeep, schuurmiddel, vloerreiniger, schoonmaakazijn, toiletreiniger, toiletblokken en badkamerreiniger. Ook voor schoonmaakhandschoenen, schoonmaakdoekjes, borstels en wissers bent u bij ons aan het juiste adres. Opruimen wordt een stuk makkelijker met diverse afvalzakken en opbergbakjes.

Knus en gezellig huis

Een schoon huis geeft de meeste mensen een goed gevoel, maar het is ook belangrijk dat het er knus en gezellig is. Bij Medimart kunt u onder andere de mooiste kaarsen van Gouda en lucifers kopen om sfeer te creëren. We hebben ook diverse geurkaarsen en geurbranders van Gouda, Creations en Bolsius in het assortiment. U kunt kiezen uit veel verschillende geuren en kleuren. Thermosokken, thermoshirts, nekwarmers en andere soorten sokken, onderkleding en accessoires zorgen ervoor dat u lekker warm blijft. Bekijk nu het hele assortiment.