Huishoudelijke producten - Medimart.be -

Bij Medimart koopt u alleswat u nodig heeft om uw huis schoon, fris en gezellig te houden. In de categoriehuishouden vindt u onder andere schoonmaakmiddelen, wasmiddel, afwasmid…

1814 artikelen  



























del entoiletartikelen. Maar ook voor geurkaarsen, tissues, toiletpapier, lucifers,huishoudhandschoenen en lekker warme sokken bent u bij ons aan het juisteadres. Bij Medimart kunt u huishoudartikelen kopen van bekende merken zoalsWC-eend, Airwick, Ambipur, Dr. Beckmann, HG en Robijn. Ook voor duurzamehuishoudelijke producten van bijvoorbeeld Ecover, Marcel’s Green Soap en Ecodookunt u bij ons terecht.

Schoonmaken en (af)wassen

Schoonmaken gaat een stukmakkelijker met de juiste producten. In ons ruime assortiment vindt u onderandere afwasmiddel, vaatwastabletten, wasmiddel, allesreiniger, vloeibare zeep,schuurmiddel, vloerreiniger, schoonmaakazijn, toiletreiniger, toiletblokken enbadkamerreiniger. Ook voor schoonmaakhandschoenen, schoonmaakdoekjes, borstelsen wissers bent u bij ons aan het juiste adres. Opruimen wordt een stukmakkelijker met diverse afvalzakken en opbergbakjes.

Knus en gezellig huis

Een schoon huis geeft demeeste mensen een goed gevoel, maar het is ook belangrijk dat het er knus engezellig is. Bij Medimart kunt u onder andere de mooiste kaarsen van Gouda enlucifers kopen om sfeer te creëren. We hebben ook diverse geurkaarsen engeurbranders van Gouda, Creations en Bolsius in het assortiment. U kunt kiezenuit veel verschillende geuren en kleuren. Thermosokken, thermoshirts,nekwarmers en andere soorten sokken, onderkleding en accessoires zorgen ervoordat u lekker warm blijft. Bekijk nu het hele assortiment.