EHBO en verbandmiddelen - Medimart.be -
Filters

Een ongeluk zit in een kleinhoekje. Gelukkig kunt u bij Medimart makkelijk EHBO-artikelen enverbandmiddelen kopen zodat u overal op voorbereid bent. Voor kleinereverwondingen hebben we allerlei…

1293 artikelen  pleisters, desinfectiemiddelen, watten,gaasjes, latex handschoenen en kompressen van merken als Leukoplast,Hansaplast, Hartmann en Romed. Ook voor snelverband, buisverband en windselskunt u bij ons terecht. Natuurlijk kunt u ook complete EHBO- en verbanddozenaanschaffen. Dan heeft u in één keer de belangrijkste EHBO-benodigdheden inhuis.

Pleisters, watten, gaas enkompressen kopen

Tijdens uw dagelijksebezigheden kunt u makkelijk een wondje oplopen; bijvoorbeeld bij het snijdenvan groenten, het klussen of het schoonmaken. Dan is het belangrijk om de wondmeteen goed schoon te maken met een van de desinfectiemiddelen uit onsassortiment. Eventueel kunt u hierbij latex handschoenen dragen. Ook hiervoorkunt u bij ons terecht. Bij Medimart vindt u bovendien pleisters in allerleisoorten en maten. We hebben bijvoorbeeld klassieke pleisters, elastischepleisters, waterbestendige pleisters en hechtpleisters. Ook op het gebied vangaasjes, watten en kompressen heeft u veel keuze. Zo kunt u ervoor zorgen dat uvoor iedere verwonding de juiste materialen in huis heeft. U kunt natuurlijkook een complete EHBO- of verbanddoos kopen van bijvoorbeeld Heltiq ofUtermohlen.

Verband en windsels kopen

Voor verstuikingenen grote wonden zijn er verschillende soorten verband en windsels te koop bijMedimart. Zo hebben we snelverband, buisverband en schuimverband in onsassortiment. Ook voor een mitella bent u bij ons aan het juiste adres.Bovendien hebben we verschillende soorten windels voor het fixeren van gaas,watten of pijnlijke lichaamsdelen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillendekleuren, afmetingen en materialen van merken als Tensogrip, Optiplaste,Hekaplast, Leukoplast, Elastomull en Tensoplast. Bekijk nu het heleassortiment.