Heltiq Brandwondenkompres - 1 stuks - Medimart.be - (3770915)
Heltiq Brandwondenkompres

Heltiq Brandwondenkompres - 1 stuks

HeltiQ Brandwondenkompres

€ 5,69


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

HeltiQ Brandwondenkompres is een met hydrogel verzadigd kompres dat direct koelt bij brandwonden als gevolg van vuur, stoom, hete vloeistoffen, stralingswarmte of andere niet chemische warmtebronnen. U gebruikt het kompres als eerste hulp bij de beginfase van de brandwond wanneer er op de locatie waar u zich bevindt geen water aanwezig is, of op lichaamsdelen waarbij u lastig kunt koelen met lauwwarm water, bijvoorbeeld in het gezicht. Het brandwondenkompres kunt u ook als aanvulling op het koelen met lauwwarm water gebruiken.

Toepassing
U gebruikt het kompres als eerste hulp bij de beginfase van de brandwond wanneer er op de locatie waar u zich bevindt geen water aanwezig is, of op lichaamsdelen waarbij u lastig kunt koelen met lauwwarm water, bijvoorbeeld in het gezicht. Het brandwondenkompres kunt u ook als aanvulling op het koelen met lauwwarm water gebruiken.

Samenstelling
De hydrogel in het brandwondenkompres bestaat uit 90% gezuiverd water, desinfecterende Tea Tree olie en een gelvormend ingrediënt.

Gebruik
Houd het kompres minimaal 30 – 50 minuten op uw brandwond. Het kompres is zowel afgedekt als onafgedekt de eerste drie uur het meest effectief. HeltiQ Brandwondenkompres hecht niet aan de wond, is steriel verpakt en is direct klaar voor gebruik. Het kompres is ook zeer geschikt voor lichte schaafwonden of insectenbeten en kunt u eenmalig gebruiken.

Fabrikant
Koninklijke Utermohlen NV
De overweg 1
8471 ZA  Wolvega

Heltiq Brandwondenkompres bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 stuks
Productsoort
Kompressen
Z-Index
16779487

Shop meer