Verzorging | Verzorgingsproducten | Medimart.be
Filters

Medimart heeft alles wat u nodig heeft om uzelf van top tot teen te verzorgen. In onze categorie verzorging vindt u producten voor algemene lichaamsverzorging en persoonlijke hygiëne. Ook bieden we speciale verzorgingsproducten voor als u gaat reizen. Door het ruime assortiment vol producten met topmerken vindt u makkelijk verzorgingsproducten die passen bij uw wensen.

3898 artikelen  Lichaamsverzorging

In de categorie lichaamsverzorging van Medimart vindt u de meest uiteenlopende verzorgingsproducten voor huid en haar. Verzorg uw lokken met een milde shampoo en laat uw huid stralen met een hydraterende bodylotion. Natuurlijk hebben we ook speciale verzorgingsproducten voor uw handen, voeten en benen. Bovendien hebben we diverse producten voor het ontharen. Goede zonbescherming is ook essentieel voor de gezondheid van uw huid. Daarom hebben we ook diverse soorten zoncosmetica in het assortiment opgenomen. Ook voor de beste producten op het gebied van mondverzorging en intieme hygiëne bent u bij ons aan het juiste adres.

Hygiëne

Alle noodzakelijke producten voor uw persoonlijke hygiëne kunt u bij Medimart kopen. Zo hebben we een ruim assortiment aan inlegkruisjes, maandverband, tampons en menstruatiecups. Wilt u graag het milieu sparen? Dan kunt u bij ons ook wasbaar maandverband en wasbare tampons kopen. Bovendien hebben we maandverband en tampons van biologisch katoen, zonder schadelijke stoffen. Voor uw intieme reiniging zijn er verschillende soorten wasemulsie en wasgel. Deze zijn mild en toch effectief. Medimart verkoopt intieme verzorgingsproducten van de beste merken, zoals Always, Libresse, OB, Gentleday, Imsevimse, Yoni, Lactacyd, Ladycup en Natracare.

Reizen

De categorie reizen bevat producten die niet alleen geschikt zijn voor verre reizen, maar ook voor Nederlandse zomers. Medimart heeft een ruim assortiment aan insectensprays en anti-insecten-armbanden, zowel met als zonder Deet, van bekende merken als Care Plus, Parakito en Jungle Formula. We hebben ook verschillende middelen die pijn en jeuk na een beet verzachten. Ook voor een klamboe of tekentang kunt u bij ons terecht. Met onze reissokken maakt u lange wandelingen zonder vochtige of geïrriteerde voeten te krijgen. Met een handige en compacte EHBO-kit gaat u goed voorbereid op reis.