Verzorging - Medimart.be -
Filters

Medimart heeft alles wat unodig heeft om uzelf van top tot teen te verzorgen. In onze categorieverzorging vindt u producten voor algemene lichaamsverzorging en persoonlijkehygiëne. Ook bieden we speciale verzorgingsproducten voor als u gaat reizen.Door het ruime assortiment vol producten met topmerken vindt u makkelijkverzorgingsproducten die passen bij uw wensen.

3771 artikelen  Lichaamsverzorging

In de categorielichaamsverzorging van Medimart vindt u de meest uiteenlopendeverzorgingsproducten voor huid en haar. Verzorg uw lokken met een milde shampooen laat uw huid stralen met een hydraterende bodylotion. Natuurlijk hebben weook speciale verzorgingsproducten voor uw handen, voeten en benen. Bovendienhebben we diverse producten voor het ontharen. Goede zonbescherming is ookessentieel voor de gezondheid van uw huid. Daarom hebben we ook diverse soortenzoncosmetica in het assortiment opgenomen. Ook voor de beste producten op hetgebied van mondverzorging en intieme hygiëne bent u bij ons aan het juisteadres.

Hygiëne

Alle noodzakelijke productenvoor uw persoonlijke hygiëne kunt u bij Medimart kopen. Zo hebben we een ruimassortiment aan inlegkruisjes, maandverband, tampons en menstruatiecups. Wilt ugraag het milieu sparen? Dan kunt u bij ons ook wasbaar maandverband en wasbaretampons kopen. Bovendien hebben we maandverband en tampons van biologischkatoen, zonder schadelijke stoffen. Voor uw intieme reiniging zijn erverschillende soorten wasemulsie en wasgel. Deze zijn mild en toch effectief.Medimart verkoopt intieme verzorgingsproducten van de beste merken, zoalsAlways, Libresse, OB, Gentleday, Imsevimse, Yoni, Lactacyd, Ladycup enNatracare.

Reizen

De categorie reizen bevatproducten die niet alleen geschikt zijn voor verre reizen, maar ook voorNederlandse zomers. Medimart heeft een ruim assortiment aan insectensprays enanti-insecten-armbanden, zowel met als zonder Deet, van bekende merken als CarePlus, Parakito en Jungle Formula. We hebben ook verschillende middelen die pijnen jeuk na een beet verzachten. Ook voor een klamboe of tekentang kunt u bij onsterecht. Met onze reissokken maakt u lange wandelingen zonder vochtige ofgeïrriteerde voeten te krijgen. Met een handige en compacte EHBO-kit gaat ugoed voorbereid op reis.