Fixatie Ondergoed | Incontinentie | Medimart.be
Filters

Fixatie ondergoed voor incontinentie inleggers kan u nét dat extra beetje zekerheid geven dat ervoor zorgt dat u zorgeloos kunt genieten zoals voorheen. Bestel fixatie broekjes van Tena, Abena en Absorin voordelig en discreet bij Medimart.

34 artikelen  

Verwijder alle


Een zeker gevoel

Incontinentie kan mensen onzeker maken. Altijd is de angst aanwezig voor lekkage. Ondanks dat er tegenwoordig hoogwaardig incontinentiemateriaal wordt gemaakt dat flinke hoeveelheden vocht kan absorberen, ligt een ongelukje altijd op de loer. U wilt dat natuurlijk zoveel mogelijk uitsluiten. Zodat u gewoon de dingen kunt blijven doen zoals u dat gewend was. Fixatie ondergoed kan daar zeker bij van pas komen. Het zorgt ervoor dat het incontinentiemateriaal op zijn plaats blijft zitten waardoor u extra goed beschermd bent.

Fixatie ondergoed voor extra bescherming

Hoewel de kans op lekkage bij gebruik van het juiste incontinentiemateriaal klein is, kan het toch voorkomen dat een inlegger gaat verschuiven en niet meer op de juiste plaats zit. Hierdoor kan de urine langs de inlegger heen lopen en dus niet worden opgevangen, met alle gevolgen van dien. Extra fixatie biedt u een helpende hand en dat geeft wel zo'n veilig en rustgevend gevoel.

Tena, Absorin en Abena fixatie broekjes

Medimart heeft fixatie broekjes van de merken Tena, Abena en Absorin in het assortiment. Kenmerkend voor deze producten is dat zij er uitzien als normaal ondergoed. Omdat deze nauwsluitende broekjes als gegoten zitten, bieden ze optimale bescherming voor het absorberende verband. De Tena Bariatric Fix en Tena Fix premium bijvoorbeeld, zijn naadloze, wasbare broekjes die uitermate geschikt zijn voor hergebruik.

De voordelen van fixatie ondergoed

  • De broekjes bieden extra bescherming voor de inlegger
  • Ze zijn wasbaar en daardoor vele malen te gebruiken
  • Ze zijn beschikbaar voor zowel vrouwen als mannen

Fixatie broekjes in alle maten

Wilt u zich graag volledig zeker voelen en niet bang hoeven zijn voor doorlekken? Ontdek het gemak en comfort van een fixatie broekje. Deze zijn verkrijgbaar in alle maten zodat u altijd een broekje kunt vinden dat perfect aansluit op uw lichaam en comfortabel aanvoelt. Maak hier een keuze uit het aanbod A-merk fixatie ondergoed en bestel veilig online. Ook betalen in onze webshop is geheel veilig. Wij verpakken uw bestelling discreet en verzenden deze naar elk adres in België. Meestal de volgende werkdag, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen wordt uw order bij u afgeleverd.

Bestel ook discreet: incontinentie inleggers | incontinentiebroekjes | incontinentie onderleggers