Incontinentie Inleggers | Medimart | Online Bestellen
Filters

Wanneer u weleens last heeft van licht of matig urineverlies, dan zijn inleggers een uitstekende oplossing. Ze vangen het vocht op en zorgen ervoor dat u er helemaal geen last van heeft. De inlegge…

104 artikelen  

Verwijder alle


r wordt wel eens vergeleken met maandverband. Dit komt omdat u de inlegger met behulp van een handige plakstrip eenvoudig in uw ondergoed kunt plaatsen. Toch is dit incontinentiemateriaal dankzij het sterk absorberende vermogen een veel betere oplossing bij ongewenst vochtverlies. Het is namelijk, in tegenstelling tot maandverband of een inlegkruisje, speciaal ontwikkeld om flinke hoeveelheden vocht op te nemen. Hierdoor zult u het altijd droog houden. Bovendien voorkomt u huidirritatie omdat het vocht niet in contact komt met de huid.

Incontinentie inleggers voor vrouwen en mannen

De man en de vrouw hebben een verschillende lichaamsbouw (anatomie). Daarom verschillend de inleggers voor mannen en vrouwen van elkaar en is het ontwerp aangepast op de lichaamsbouw. Zowel voor de inleggers voor vrouwen als mannen geldt dat wanneer zij worden gedragen in goed aansluitend ondergoed, ze een uitstekende en discrete bescherming bieden tegen ongewenst urineverlies.

Voorzijde en onderzijde

Bij de man wordt de urine opgevangen aan de voorzijde ter hoogte van de penis. Dat is bijvoorbeeld nodig bij een typisch mannenprobleem als druppelincontinentie. Dit komt voor op verschillende niveaus. Merken als Attends en Tena bieden dan ook inleggers voor mannen aan die speciaal zijn afgestemd op de verschillende levels van dit type incontinentie. Bij de inleggers voor de vrouw ligt de nadruk op de vochtopvang aan de onderzijde. De inleggers voor mannen en vrouwen zijn zacht en comfortabel. Aan het aantal druppels op de verpakking kunt u zien hoe hoog het absorptievermogen is.

De voordelen van inleggers

  • Er zijn zowel anatomische inleggers voor vrouwen als mannen.
  • U kunt ze makkelijk meenemen.
  • Ze zijn eenvoudig te verwisselen.

Inleggers online bestellen

Gaat u liever niet naar de winkel om incontinentie inleggers te kopen? Of bestelt u gewoon liever online? Shop dan eens bij Medimart. Ons assortiment biedt u niet alleen een zeer uitgebreide keuze, maar ook interessant kortingen. En het gemak van thuiswinkelen. Doorzoek op uw gemak ons aanbod, selecteer het product dat u het best bevalt en reken direct online af. Gemakkelijk, veilig en snel. Uw order wordt binnen enkele dagen bij u thuis aangeboden in een discrete verpakking.

Bekijk ook: Incontinentie broekjes | Incontinentieverzorging | Incontinentie onderleggers