Alcoholtest - Medimart.be -
Filters

Glaasje op? Laat je testen! Alcohol in het verkeer is een gevaarlijke combinatie. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor andere weggebruikers. Bovendien kunt u een fikse boeten krijgen of kan zelfs uw rijbewijs worden afgenomen wanneer bij een alcoholtest blijkt dat u teveel heeft gedronken. Wie een slokje op heeft, doet er daarom goed aan om eerst zelf een alcoholtest te doen. Zodat u zeker weet dat u niet boven de toegestane hoeveelheid alcohol in uw bloed komt.

4 artikelen  

Verwijder alle


Verplicht in Frankrijk

Gaat u met de auto naar Frankrijk dan is het zelfs verplicht om een alcoholtester bij u te hebben. De maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed is 0,5 promille. De alcoholtester moet in Frankrijk zijn voorzien van het NF keurmerk.

Ruim aanbod van alcoholtesters bij Medimart

In onze webwinkel vindt u diverse soorten alcoholtesters in verschillende prijsklassen. Zo bieden wij zowel wegwerptesters voor eenmalig gebruik aan als (semi)professionele alcoholtesters.

  • Wegwerp testers voor eenmalig gebruik zijn een handige oplossing wanneer u met de auto naar Frankrijk gaat. Zo is de Alcosense Alcoholtester wegwerp NF gekeurd en dus geaccepteerd door de Franse autoriteiten. De test kan geel (negatief) of groen (positief) uitslaan. Het duurt ongeveer 2 minuten voordat dit resultaat zichtbaar wordt.
  • Goedkope alcoholtesters komen goed van pas wanneer u vaker twijfelt of u niet teveel alcohol heeft genuttigd. De Testjezelf.nu Alcohol tester digitale LCD display laat u in 5 seconden weten hoe het met uw alcoholgehalte in het bloed is gesteld. Zit u boven de 0,5 promille dan krijgt u een signaal te horen en een waarschuwing te zien.
  • (Semi)professionele meters zijn het meest geavanceerd, nauwkeurig en betrouwbaar. Zo garandeert de Alcoscan Alcoholtester AL7000 een betrouwbaarheid van 99,9%.