Ruim assortiment Depend incontinentieproducten | Medimart
Filters

Bent u op zoek naar betrouwbare incontinentieproducten? Dan is Depend het merk waar u op kunt rekenen. Voor iedere vorm van urineverlies is er een passende vorm van bescherming. Ontdek alles over Depend en bekijk ons ruime assortiment incontinentieproducten. Wanneer u het lastig vindt om te kiezen kunt u de handige keuzehulp volgen. Zodra u de producten besteld heeft zorgen wij voor een snelle en discrete verzending. Ontdek hoe het werkt.

51 artikelen  

Verwijder alle


Betrouwbare incontinentieproducten

Incontinentie kan erg vervelend zijn. Wij begrijpen dat u wilt kunnen vertrouwen op goede incontinentieproducten. De betrouwbare incontinentieproducten van Depend zorgen ervoor dat u weer zorgeloos kunt genieten van uw dagelijkse activiteiten. Dankzij het ruime assortiment kunt u de producten kiezen die bij u passen. Kies bijvoorbeeld voor het verband, de pants of de slips. Dankzij de uitstekende pasvorm zijn de producten van Depends erg comfortabel. U zult bijna niet merken dat u ze draagt, precies zoals u wilt.

Over Depend

Depend is een zeer betrouwbaar merk als het gaat om incontinentieproducten. Duizenden Nederlanders hebben te maken met urineverlies. Depend heeft een incontinentieproduct voor iedere situatie, of u nu druppels, scheutjes of de volledige blaasinhoud aan urine verliest. Voor iedere vorm van urineverlies heeft Depend een geschikte en betrouwbare vorm van bescherming. Bij Medimart vindt u een uitgebreid assortiment met Depend producten.

Bekijk ons ruime assortiment

In ons assortiment vindt u veel verschillende Depend producten. Zo is het Depend verband bijvoorbeeld zeer geschikt wanneer u scheuten urine verliest, bijvoorbeeld bij inspanning of plotselinge aandrang. Het verband is zacht, comfortabel en onzichtbaar onder uw kleding. Depend ondergoed geeft betrouwbare bescherming. Het ondergoed is beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Voor matig urineverlies zijn de slips een perfecte oplossing. Weet u niet goed welk product bij u past? Volg dan de handige keuzehulp van Depend.

Discrete verzending

Medimart is gespecialiseerd in o.a. medische hulpmiddelen, zelftesten en incontinentieproducten. Daarom mag u van ons ook een discrete verzending verwachten. Uw bestelling zal zorgvuldig verzonden worden met oog op discretie. Nadat u uw Depend incontinentieproducten heeft besteld in onze webshop zorgen wij ervoor dat u de producten binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft. Bestelt u voor meer dan €45? Dan verzenden wij de producten ook nog eens gratis. Heeft u nog vragen over onze producten? Neem gerust contact op met onze medewerkers via info@medimart.nl (niet.be) of +31704271302. Zij staan klaar om u verder te helpen.