Attends incontinentieproducten | Ruime keuze | Discreet verzonden
Filters

Ons assortiment incontinentieluiers, incontinentiebroekjes, onderleggers en inlegverband van het bekende merk Attends is zeer uitgebreid. Daarom is de kans groot dat u bij Medimart het product vind…

121 artikelen  

Verwijder alle


t waar u naar op zoek bent. Voor uw gemak hebben we hieronder alle incontinentiematerialen van Attends op een rijtje gezet. Door te klikken op het product van uw keuze en het gewenste aantal in te voeren voegt u de producten eenvoudig toe aan uw winkelmand. Vervolgens kunt u veilig online afrekenen en uw bestelling discreet thuis laten bezorgen.

Naast Tena, Depends en Abena is Attends een van de grotere merken in incontinentiematerialen. Door jarenlang marktonderzoek en productontwikkeling uit te voeren heeft Attends een zeer uitgebreid aanbod aan incontinentieluiers, inlegverband, incontinentiebroekjes en onderleggers samengesteld. De verschillende producten van dit merk, zoals Attends Flex, Attends Pull Ons en Attends Slip zijn in diverse maten en varianten voordelig online te bestellen bij Medimart.

Attends incontinentieproducten

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met een zekere mate van incontinentie. Hoewel dit heel hinderlijk kan zijn hoeft u zich hier niet door te laten belemmeren bij uw dagelijkse activiteiten. De incontinentieproducten van Attends zijn namelijk zeer betrouwbaar. Daarbij hebben de slips, stretch pants en inleggers van Attends een perfecte pasvorm waardoor deze zich vormen naar uw lichaam. U zult merken dat u al vergeet dat u ze draagt.

Uitgebreid assortiment

Of u nu een heel actief leven leidt of (tijdelijk) wat minder mobiel bent, het assortiment van Attends is zo uitgebreid dat er altijd wel een product tussen zit dat past bij uw situatie. U hebt de keuze uit verschillende typen incontinentiematerialen, maar ook in pasvorm, maat en absorptieniveau valt er veel te kiezen. Het kan dus zijn dat het even zoeken is, maar met zoveel mogelijkheden vindt u vast en zeker een product dat u uw zelfvertrouwen teruggeeft.

Direct naar: incontinentieluiers | inlegverband | onderleggers | pants en broekjes

Attends

Attends levert al meer dan 40 jaar producten die bescherming bieden bij incontinentie bij volwassenen. Comfort en een gezonde huid zijn bij Attends centraal. Met haar producten wil Attends de vrijheid en het zelfvertrouwen voor gebruikers van incontinentiematerialen verhogen. Naast incontinentiematerialen heeft Attends ook een lijn verzorgingsproducten, te gebruiken bij incontinentie: Attends Care

Altijd discreet verzonden

Als specialist in o.a. medische zelftesten, -hulpmiddelen en incontinentieproducten zijn wij bij Medimart heel bewust bezig met discretie. Alle orders in onze webshop worden daarom uiterst discreet verpakt en verzonden. Wij streven er bovendien naar om uw bestelling liefst nog de volgende werkdag, maar in elk geval binnen 3 werkdagen af te leveren. Op elk gewenst adres in België. Bestelt u voor meer dan €35 dan doen wij dit geheel gratis.