Bayer Contour XT startpakket - 1 stuks - Medimart.be - (3352125)
Bayer Contour XT startpakket

Bayer Contour XT startpakket - 1 stuks

Bayer Contour XT startpakket

€ 47,45 € 9,40


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Anderen bestelden ook


Omschrijving

De bloedglucosemeter CONTOUR®XT biedt mensen met diabetes nauwkeurige meetresultaten waarmee correcte behandelbeslissingen kunnen worden genomen.

Eenvoudig meten met CONTOUR®XT geeft meer levenskwaliteit

De bloedglucosemeter Contour®XT is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en direct inzetbaar. De CONTOUR®NEXT-teststrips coderen automatisch, zoals u gewend bent van glucosemeters uit de CONTOUR®-familie. De CONTOUR®XT isvoorzien van een meetproces dat Multi-Pulse genoemd wordt. Multipulse technologie houdt in dat er zeven aparte meetimpulsen binnen één meting plaats vinden hetgeen zorgt voor een uiterst nauwkeurig resultaat. De CONTOUR®NEXT-teststrips zijn uiterst stabiel ten opzichte van invloeden uit de omgeving en ondersteunen daarmee nog nauwkeurigere meetresultaten.

Zo eenvoudig kan een bloedglucosetest zijn

Breng de strip in de teststrippoort van de meter Breng bloed aan op de teststrip. De meter telt 5 seconden af en geeft het resultaat weer.

De glucosemeter CONTOUR®XT is direct uit de verpakking te gebruiken. Voor een nauwkeurige en betrouwbare bepaling van de glucosewaarde is een geringe hoeveelheid van 0,6 µl bloed voldoende. Vervolgens handelt u zoals besproken met uw behandelaar. Als de eerste druppel bloed niet groot genoeg blijkt, dan heeft u de mogelijkheid om binnen 30 seconden een tweede maal bloed aan te brengen op dezelfde teststrip.

Diabetescontrole – eenvoudig en ongecompliceerd.

In combinatie met GLUCOFACTS®DELUXE, de eenvoudig te bedienen software voor diabetesmanagement, maakt u in combinatie met uw CONTOUR®XT een digitaal dagboek. GLUCOFACTS®DELUXE vereenvoudigt de analyse van uw glucosewaarden en helpt uw behandelaar bij het interpreteren van deze waarden.

Specificaties

inhoud
1 stuks
collectie
Zelftesten
Productsoort
Diabetes
Subcategorie 2
Startpakket

Shop meer