Accu Chek Performa strips kopen online - voordeelverpakking
Accu Chek Performa 3x50 strips

Accu Chek Performa 3x50 strips - 3x50 stuks

Accu Chek Performa 3x50 strips

€ 44,95 € 34,95


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Anderen bestelden ook


Omschrijving

De Accu Chek Performa strips zijn geschikt om uw bloedsuikerspiegel te meten. De test is handzaam voor mensen die Diabetes hebben, elke type Diabetes kan de test gebruiken om zijn/haar glucoselevel te meten. De bloedsuiker wordt gemeten in mmol/L, de waardes kunt u aflezen van de glucosemeter van Accu Chek.

De strips van Accu Chek zijn eenvoudig in gebruik, dit komt omdat de strips groter zijn dan normale test strips. Dit maakt het makkelijker een druppel bloed toe te voegen aan de strip. Ideaal als u trillende handen hebt of het moeilijk vind om een precieze meting te voldoen. De strips hebben een relatieve kleine druppel bloed nodig, namelijk 0.6µl. De strips zijn makkelijk te meten en het bloed wordt snel geabsorbeerd in het materiaal. U kunt de meting na 5 seconden aflezen.

Wij adviseren de strips binnen een temperatuur van +2°C en +33°C te bewaren. Gelieve niet bewaren in een ruimte met veel luchtbevochtiging of hoge temperaturen, zoals een keuken of badkamer. Bewaren in originele verpakkingen. Vries de strips niet in en gebruik de strips binnen een temperatuur van +6°C en 44°C. Wanneer u de strips uit de verpakking haalt gelijk gebruiken voor het beste en correcte resultaat. Gooi de test-strips weg als deze vervallen zijn.

Geeft u glucosemeter of strip een foutmelding? Bij elke verpakking zit een gebruikershandleiding inbegrepen, zo kunt u elk symbool of melding rustig nalezen in de bijsluiter. Ook kunt u online naar de website van Accu Chek gaan om alle bijzonderheden op te zoeken.

Let op! Het betreft hier een actiepakket van 3 x 50 teststrips.

Accu Chek Performa 3x50 strips bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
3x50 stuks
collectie
Zelftesten;Homepage
Productsoort
Diabetes
Subcategorie 2
Teststrips
Type
Performa

Vergelijkbare producten


Shop meer