Accu Chek Instant | Diabetestest | Medimart.be
Filters

Zoekt u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke bloedglucosemeter, kijkt u dan eens naar de Accu Chek Instant. Deze staat bekend om zijn hoge nauwkeurigheid en is hier heel voordelig online te bestellen.

5 artikelen  

Verwijder alle


Accu Chek Instant

U wilt uw bloedglucose kunnen meten zonder gedoe, maar wel een betrouwbaar resultaat? Dan is de vernieuwde Accu-Chek Instant een uitstekende keuze voor u. De Accu-Chek Instant is snel, gemakkelijk in gebruik en zeer nauwkeurig. Nieuw aan deze verbeterde versie is o.a. het teststrip-uitwerpmechanisme waarmee u een teststrip snel en eenvoudig op een hygiënische manier kunt verwijderen.

Groot gebruiksgemak

Direct na de meting geeft de meter met een kleurenschaal aan of de gemeten waarde binnen de persoonlijke streefwaardebereik ligt. Dit streefwaardebereik is in te voeren via de bijgeleverde software. Hiermee kunt u ook alle opgeslagen testresultaten aflezen. In het geheugen van de Accu Chek Instant worden automatisch minimaal 720 bloedglucoseresultaten opgeslagen. De meter geeft gemiddelde metingen over periodes van 7, 30 en 90 dagen.

Teststrips

De teststrips van de Accu-Chek Instant hebben een extra brede applicatiezone. Dit grotere aanbrengoppervlak maakt de bloedabsorptie eenvoudiger. De teststrips kunnen met 1 druk op de knop uitgeworpen. 90 seconden nadat een meting werd uitgevoerd, 15 seconden nadat een teststrip werd verwijderd of 5 seconden na het laatste meetresultaat schakelt het apparaat zichzelf uit.

MySugr app

De Accu-Chek Instant geeft per meting een zeer nauwkeurig resultaat. Deze resultaten worden opgeslagen in het geheugen. Hieraan zit wel een maximum van 720 testresultaten. Voor het opslaan van meer resultaten kunt u de Accu Chek Instant eenvoudig koppelen aan de mySugr app, de meest gebruikte diabetesapp ter wereld. Via een bluetoothverbinding kan uw meter meetgegevens automatisch doorsturen naar de app.

Alle specificaties van de Accu-Chek Instant bloedglucosemeter kunt u vinden op: https://www.accu-chek.nl/meters/instant

Accu Chek Mobile

Voor nog meer gebruiksgemak kunt u ook kiezen voor de Accu-Chek Mobile. Deze mobiele bloedglucosemeter is voorzien van een uniek systeem dat metingen vastlegt op een taperol, die tot 50 metingen kan registreren. U hoeft dus niet zelf een teststrip aan te brengen en maakt geen gebruik van losse teststrips. Na iedere meting draait de meter vanzelf door en zet hij een nieuwe strip voor u klaar.

Alles in huis

De Accu Chek Instant is te bestellen als losse meter, maar ook verkrijgbaar in een handig startpakket. Hiermee haalt u in een keer alle benodigdheden in huis en kunt u direct beginnen met meten. Losse teststrips en lancetten zijn uiteraard ook te bestellen in de webshop van Medimart. Bekijk het aanbod en bestel direct online. Uw bestelling wordt binnen enkele werkdagen thuis afgeleverd in heel NL en BE.

Bekijk ook: Accu Chek Mobile | Accu Chek Aviva