Accu Chek Aviva | Bestel online bij Medimart
Filters

Zorgeloos uw bloedglucosespiegel meten met de betrouwbare Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter. De Accu Chek Aviva werkt met grote, handzame teststrips die zorgen voor veel gebruiksgemak. Ook het gemak van "nooit meer zelf coderen" van de nieuwste generatie Accu Chek Aviva meters maken deze zeer eenvoudig te gebruiken. De zwarte activatiechip hoeft na plaatsing nooit meer te worden vervangen.

1 artikelen  

Verwijder alle


Zorgeloos meten met de Accu-Chek® Aviva

De Accu Chek Aviva wordt door haar gebruikers ervaren als zeer gebruiksvriendelijk. Dit heeft vooral te maken met:

  • Grote en handzame strips
  • Prikpen die werkt met slechts één klik
  • Nooit meer zelf coderen - de zwarte chip is al in uw Accu-Chek Aviva geplaatst

Let op! Accu Chek Aviva is een verouderd model van Roche Diabetes Care. Bent u op zoek naar een alternatief bekijkt u dan ook eens de Accu Chek Instant of Accu Chek Mobile. Beide systemen worden net als de Accu Chek Aviva gekenmerkt door hoge betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Losse teststrips voor de Accu Chek Aviva zijn nog wel verkrijgbaar via Medimart.be.

Alternatieven voor Accu Chek Aviva

Accu Chek Instant
De Accu-Chek Instant is één van de nauwkeurigste meters die er op de markt te vinden is. De Instant is verkrijgbaar als losse bloedglucosemeter, maar ook in een handig startpakket met alleen teststrips, met een prikpen en teststrips of met een prikpen, teststrips en lancetten.De teststrips en lancetten voor de Accu Chek Instant zijn ook los te bestellen.

Accu Chek Mobile
De Accu-Chek Mobile heeft als grote voordeel dat u voor deze meter geen losse bloedglucose teststrips nodig heeft waardoor het mogelijk is om vrijwel overal en altijd uw bloedglucosewaarden te meten. Maar liefst 50 metingen kunnen worden vastgelegd op de doorlopende taperol in het apparaat. Na iedere meting draait de meter de gebruikte strip vanzelf door en zet hij een nieuwe strip voor u klaar.

Diabetes zelftest

Voor een overzicht van alle diabetes zelftests en benodigde accessoires zie: het complete aanbod in de categorie diabetes testen. Hier vindt u diverse benodigdheden voor een diabetes zelftest van bekende merken als Bayer, TD Gluco, Diatesse en natuurlijk Accu Chek. Plaats uw bestelling eenvoudig in de webshop en laat deze snel en discreet thuis afleveren op elk adres in België.