Attends Contours air comfort 10 - 21 stuks - Medimart.be - (3776417)
Attends Contours air comfort 10
45%korting

Attends Contours air comfort 10 - 21 stuks

Attends Contours Air Comfort is een productgroep anatomisch gevormde inleggers, zeer geschikt voor matige tot volledige incontinentie.

€ 27,36 € 15,04


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Attends Contours Air Comfort is een productgroep anatomisch gevormde inleggers, zeer geschikt voor matige tot volledige incontinentie. De inleggers zijn voorzien van een ademende buitenlaag. Deze zorgt dat de huid optimaal kan ventileren en is tegelijkertijd ondoorlaatbaar voor vocht. Om extra veiligheid te bieden, is het aanbevolen om Attends Contours te gebruiken in combinatie met Attends Stretch Pants.

Voorzien van een veiligheidssysteem (Lock-in) om lekkage te voorkomen. De superieure, gepatenteerde Quick- Dry® vezels geven de gebruiker een absoluut droog gevoel. Odour Protection TM houdt onaangename geurtjes veilig vast in de inlegger.

Attends Contours hebben zachte, flexibele anti-lekrandjes die zorgen voor extra bescherming tegen lekkage. Iedere inlegger heeft een lichtblauwe vochtindicator die verdwijnt als de inlegger verschoond moet worden. Als de vochtindicator voor meer dan 60% verzadigt is, wordt aangeraden de inlegger te vervangen.

Gebruik
Voor extra veiligheid wordt aanbevolen om Attends Contours Air Comfort te gebruiken in combinatie met Attends Stretch pants of goed aansluitend ondergoed.

Attends Contours air comfort 10 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
21 stuks
leverancier
MSX
Productsoort
Incontinentieluier
Subcategorie 2
Slipluier
Z-Index
16736427

Shop meer