Sorefix Rescue koortslipcreme tube - 6 ml - Medimart.be - (3325973)
Sorefix Rescue koortslipcreme tube

Sorefix Rescue koortslipcreme tube - 6 ml

Sorefix Rescue koortslipcreme tube

€ 10,95 € 9,31


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Sorefix Rescue koortslipcreme tube

Medisch hulpmiddel

SoreFix is een behandeling voor koortslippen gebaseerd op een gepatenteerde lipbalsemformule met zink. De unieke formule bevat componenten die niet alleen de koortslip symptomen behandelt maar ook een uitbraak helpt voorkomen.

SoreFix is een transparante balsem en is daardoor zeer discreet. Het potje is een ideaal formaat om mee te nemen in je tas. SoreFix heeft een UV-filter (SPF 30) en ook diverse verzorgende bestanddelen, waaronder Vitamine E. Zo zorgt SoreFix ervoor dat je lippen in een goede conditie komen waardoor de kans dat je opnieuw een koortslip krijgt kleiner wordt.

De balsem is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

- Verlicht tinteling
- Vermindert blaasjes
- Verkort herstelperiode
- Voorkomt korst breuk
- SPF30

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Behandeling voor koortslippen

Aanwijzing voor het gebruik
Breng de crème 3 tot 6 maal daags aan op het aangedane gebied van de lippen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. U brengt de crème aan wanneer de eerste symptomen verschijnen (tinteling, kloppend, pijnlijk en branderig gevoel) totdat de koortslip (inclusief de korstjes) in zijn geheel is verdwenen. Het wordt aangeraden de handen te wassen voor en na het aanbrengen van de balsem.

Contra-indicaties
Als blijkt dat je overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Er is geen informatie bekend over het gebruik tijdens de zwangerschap, dus vraag je dokter voor advies. Voor zover duidelijk, kan SoreFix veilig worden gebruikt tijdens de borstvoeding.

Bestanddelen
Isostearylisostearaat, Jojobaolie, Ethyleen/propyleen/styreen copolymeer, Ethylhexyl methoxycinnamaat, PEG-8 bijenwas, Octycryleen, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoaat, Zinkoxide, Zinkricinoleaat, Zetmeelaluminiumoctylsuccinaat, Sucrose tetratearaat triacetaat, Parfum, Tocoferylacetaat (vitamine E), Butyrospermum parkii (shea boter), Butyleen/ethyleen/propyleen copolymeer, Microkristalline wax, Granaatappel olie, BHT, Tri-ethoxycaprylylsilaan

Distributeur
Pietercil Barends BV.
Jan Leentvaarlaan 38-48
3065 DC Rotterdam

Sorefix Rescue koortslipcreme tube bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Bijsluiter downloaden

Specificaties

inhoud
6 ml
collectie
Mondverzorging
Productsoort
Lipverzorging
Z-Index
16266447

Shop meer