Sorefix Prevent balsem potje - 8 ml - Medimart.be - (3350633)
Sorefix Prevent balsem potje

Sorefix Prevent balsem potje - 8 ml

Sorefix Prevent koortslipbalsem

€ 10,95 € 9,31


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Sorefix Prevent koortslipbalsem - Medisch hulpmiddel

- Voorkomt een koortslip    
- Vormt een blokkade voor koortslip triggers.    
- Beschermen tegen zon, door de hoge zonnefactor (SPF30)    
- De lipconditie verbeteren door natuurlijke oliën en vitamine E

Toepassing
Een op zink gebaseerde balsem die een koortslip kan voorkomen doordat het een fysieke barrière vormt die de lippen beschermt tegen invloeden van buitenaf (koortslip triggers).  Daarnaast bevat SoreFix Prevent een UV-filter (SPF30), natuurlijke oliën en vitamine E voor het verbeteren van de lipconditie.

Gebruik
Ter voorkoming van een koortslip brengt u SoreFix Prevent koortslip balsem dagelijks 3 tot 6 maal aan op de gehele lip, of vaker wanneer u blootgesteld bent aan één van de triggers zoals afgebeeld in de blauwe balk. Het wordt aanbevolen uw handen te wassen voor het aanbrengen van de balsem. Bij gebruik van lipstick wordt geadviseerd om SoreFix Prevent koortslip balsem minimaal 15 minuten van tevoren aan te brengen.

SoreFix Prevent koortslip balsem is vrij van sulfaten, vrije polyethyleen glycolen, TEA’s, DEA’s, parabenen en andere conserveringsmiddelen.

•    SoreFix Prevent koortslip balsem is uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik op en rond de lippen

•    SoreFix Prevent koortslip balsem is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

Niet gebruiken bij
Gebruik SoreFix Prevent koortslip balsem niet in geval van allergie of overgevoeligheid voor één of meer van de ingrediënten. Stop onmiddellijk met het gebruik wanneer SoreFix Prevent koortslip balsem irritatie of een allergische reactie veroorzaakt. Indien de symptomen aanhouden, neem dan contact op met uw huisarts.

Samenstelling
Jojobaolie, PEG-8 bijenwas, Ethylhexyl methoxycinnamaat, Octocryleen, Ethyleen/propyleen/styreen copolymeer, Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoaat, Zinkoxide, Zinkricinoleaat, Parfum, Zetmeelaluminiumoctenylsuccinaat, Tocoferylacetaat (vitamine E), Butyrospermum parkii (sheaboter), Butyleen/ethyleen/propyleen copolymeer, Punica granatum (granaatappel) zaadolie, Tri-ethoxycaprylylsilaan, BHT.

Waarschuwing(en)
•    Gebruik SoreFix Prevent koortslip balsem niet in geval van allergie of overgevoeligheid voor één of meer van de ingrediënten. Stop onmiddellijk met het gebruik wanneer SoreFix Prevent koortslip balsem irritatie of een allergische reactie veroorzaakt. Indien de symptomen aanhouden, neem dan contact op met uw huisarts.
•    Gebruik SoreFix Prevent koortslip balsem tijdens de zwangerschap alleen na aanbeveling en onder begeleiding van een arts. SoreFix Prevent koortslip balsem kan tijdens borstvoeding worden gebruikt.

Afgesloten bewaren. Kan tot 12 maanden na opening worden gebruikt.

Distributeur
Pietercil Barends
Jan Leentvaarlaan 38
3065 DC  Rotterdam

Sorefix Prevent balsem potje bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Bijsluiter downloaden

Specificaties

inhoud
8 ml
collectie
Mondverzorging
Productsoort
Lipverzorging
Z-Index
16266439

Shop meer