Salus Kruidenthee 8 alpenkraft - 15 zakjes - Medimart.be - (3347634)
Salus Kruidenthee 8 alpenkraft
15%korting

Salus Kruidenthee 8 alpenkraft - 15 zakjes

Salus Alpenkraft N°8 kruidenmengsel

€ 5,76 € 4,90


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Salus Alpenkraft N°8 kruidenmengsel
 

Kruidenthee met o.a. tijmkruid en venkelvrucht voor de luchtwegen 
De etherische oliën in deze thee met o.a. tijmkruid en venkelvrucht hebben een verzachtende en beschermende ondersteuning voor de luchtwegen. Daardoor kunt u vrijer ademen. Speciaal aanbevolen voor rokers, sporters, tijdens de periode dat er pollen in de lucht zijn en voor iedereen die vrij wil blijven ademen.

•    Kruidenmengsel met o.a. tijmkruid en venkelvrucht voor een verzachtende en beschermende ondersteuning voor de luchtwegen. 
•    Hoogwaardig kruidenmengsel volgens oud recept en aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen aangepast.

Over Salus gezondheidstheeën 
Salus gezondheidstheeën bevatten kruiden voor 3 verschillende functies. Het grootste deel van het mengsel bestaat uit kruiden die de gezondheid ondersteunen. Daarnaast kan het mengsel kruiden bevatten die de invloed van de hoofdbestanddelen ondersteunen en zinvol aanvullen.

Tenslotte is natuurlijk ook de smaak en samenstelling van het product belangrijk. Om die reden worden er soms nog aromatische kruiden of kleurige bloemen toegevoegd, die de smaak of het uiterlijk van de thee verbeteren.

Het streven van Salus is, om kruidenmengsels te ontwikkelen met een optimaal gehalte aan werkstoffen én een goede smaak.


Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

Ingrediënten:
Framboosblad (Rubus idaeus), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), tijmkruid (Thymus vulgaris), lindenbloem (Tilia cordata), varkensgraskruid (Polygonum aviculare), ijslands mos (Cetrarie islandica), sleutelbloem (Primula veris), witte dovenetelbloem (Lamium album), stalkaarsbloem (verbascum densiflorum).

Voedingswaarde per 100 ml:

Calorieën2 kJ / 0,5 kcal
Eiwitten0 gram
Koolhydraten< 1 gram
Suikers< 1 gram
Vetten< 1 gram
  verzadigde vetten0 gram
Voedingsvezels0 gram
Natrium<0,1 gram
Tijmkruid0,14 gram
Venkelvrucht0,16 gram

Gebruik
Een theezakje in een kopje met vers gekookt water overgieten, 5-10 minuten laten intrekken, vervolgens het builtje verwijderen. 

Meerdere malen per dag een lekker heet kopje drinken.

Distributeur
Oce Bio Nederland
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg

 

Salus Kruidenthee 8 alpenkraft bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
15 zakjes
Productsoort
Thee
Z-Index
15277275

Shop meer