Naturalize Klovenzalf - 250 ml - Medimart.be - (3321814)
Naturalize Klovenzalf
15%korting

Naturalize Klovenzalf - 250 ml

Naturalize Klovenzalf helpt door de snelwerkende actieve bestanddelen niet alleen voor de gesprongen huid, maar is ook zeer effectief bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten.

€ 9,95 € 8,46


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Naturalize Klovenzalf helpt door de snelwerkende actieve bestanddelen niet alleen voor de gesprongen huid, maar is ook zeer effectief bij de meest hardnekkige kloven in handen en voeten. Ruwe, schrale handen worden weer zijdezacht en gesprongen vingertoppen herstellen snel. Deze klovenzalf is ook bijzonder doeltreffend bij stukgelopen voeten en herstelt de droge en ruwe huid van de voeten en breed opengesprongen kloven. Voor iedereen met zeer droge handen en voeten is deze fenomenale klovenzalf een echte uitkomst. 
De klovenzalf kan niet alleen 's avonds gebruikt worden, maar mag meerdere keren per dag op de aangedane plekken worden ingesmeerd, zodat de huid weer snel zacht en soepel aanvoelt.

Ingredienten
Petrolatum, paraffinum liquidum, glycine soja, calendula officinalis flower extract, parfum, tocopherol, BHA, CI 11920.

Gebruik
Meerdere keren per dag insmeren op de aangedane plekken tot het gewenste resultaat bereikt is. Daarna kan worden overgegaan op 1 maal per dag voor het slapen gaan.

Naturalize Klovenzalf bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
250 ml
Productsoort
Voetverzorging

Shop meer