Najel Puimsteen - 1 stuks - Medimart.be - (6848841)
Najel Puimsteen

Najel Puimsteen - 1 stuks

Najel puimsteen

€ 5,35 € 4,55


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Najel puimsteen

Deze exfoliërende steen kan op een vochtige huid worden gebruikt, met cirkelvormige bewegingen om eelt van de voeten en ellebogen te verwijderen en dode cellen te verwijderen. Het is ook erg handig voor ontharing.

Samenstelling
Puimsteen

Gebruik
De puimsteen wordt gebruikt als exfoliant op de voeten en ellebogen. Het verwijdert dode en ruwe huid. We raden aan om de huid voor gebruik te laten weken om deze zacht te maken.

Voor een exfoliërend voetenbad, verdun 150gr Dode Zeezout in een kom met warm water. Week je voeten gedurende 15 minuten. Droog de zacht geworden delen en schrob ze vervolgens met de puimsteen met kleine cirkelvormige bewegingen. Druk niet te hard en laat een dun laagje eelt achter om je huid te beschermen. Spoel tenslotte nogmaals af, droog en hydrateer je huid met een plantaardige olie, bodymilk of lotion.

Voor zachte benen wordt de puimsteen ook aanbevolen voor dagelijks gebruik op de benen om de haargroei te vertragen. Was en spoel je huid onder de douche en laat de puimsteen met cirkelvormige bewegingen over je benen lopen. Druk niet te hard.

Bij gebruik wordt de puimsteen gepolijst en minder poreus; het kan dan worden gebruikt op de meer gevoelige delen van het lichaam, zoals de tenen.

Specificaties

inhoud
1 stuks
collectie
Handen/voeten/benen
Productsoort
Voetverzorging

Shop meer