Nutrinidrink | Medische drinkvoeding | Medimart.be
Filters

NutriniDrink is medische voeding van Nutricia, speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 1 jaar. Deze drinkbare dieetvoeding is geschikt voor gebruik bij ziektegerelateerde ondervoeding en groeiachterstand. Bekijk het aanbod hier.

6 artikelen  

Verwijder alle


Nutrinidrink

NutriniDrink is een voeding voor medisch gebruik voor kinderen vanaf 1 jaar. Het kan door de arts of diëtist van uw kind geadviseerd worden bij ziektegerelateerde ondervoeding en/of (risico op) groeiachterstand. Volg bij gebruik altijd de instructies van uw arts of diëtist op.

NutriniDrink medische drinkvoeding is verkrijgbaar in verschillende varianten. De standaard NutriniDrink is een kant-en-klare, energierijke drinkvoeding met aardbeiensmaak. Het bevat belangrijke voedingsstoffen zoals eiwit, vitaminen en mineralen. NutriniDrink kan gebruikt worden als volledige voeding en als aanvulling op de normale voeding. Aan dit product zijn geen vezels toegevoegd.

Nutrinidrink smoothie

NutriniDrink Smoothie is een energierijke, volledige drinkvoeding met toegevoegde vezels. Deze smoothie voor medisch gebruik bevat 15% echt fruit en belangrijke voedingsstoffen zoals eiwit, energie, vezels, vitaminen en mineralen. De smoothie kan als aanvulling op de normale voeding worden gebruikt. Gebruik NutriniDrink Smoothie altijd in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Houd, bij de consumptie van meer dan 4 flesjes per dag door jonge kinderen, rekening met het vezelgehalte.

Nutrinidrink Smoothie is verkrijgbaar in de smaken Rood fruit & Zomerfruit

Nutrinidrink Multi Fibre

NutriniDrink Multi Fibre is een kant-en-klare drinkvoeding voor kinderen. Deze medische drinkvoeding bevat alle belangrijke voedingsstoffen zoals eiwit, energie, vezels, vitaminen en mineralen. NutriniDrink Multi Fibre is geschikt voor gebruik als aanvulling op de normale voeding. Gebruik dit product altijd in overleg met uw (huis)arts of diëtist. Houd u altijd aan het advies van uw medische specialist.

NutriniDrink Multi Fibre is verkrijgbaar in 3 verschillende smaken: aardbei, vanille of banaan.

Nutrinidrink van Nutricia bestellen

Al vanaf 1 flesje te bestellen in de webshop van Medimart.be. Bekijk het volledige assortiment medische voeding in onze webshop. Hier vindt u ook ander merken medische drinkvoeding zoals Fresubin, Cubitan, Resource en Ensure. Bestel de producten van uw keuze snel en discreet bij Medimart.be en profiteer van hoge kortingen en gratis verzending vanaf €45,-.

Direct naar: Compacte drinkvoeding | Eiwitrijke drinkvoeding | Eiwitrijke poeder | Energieverrijkt