Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin - 500 ml - Medimart.be - (3765813)
Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin
15%korting

Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin - 500 ml

Marius Fabre lavoir zwarte zeep spr jardin

€ 12,95 € 11,01


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €40
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Savon Noir Jardin – uw bondgenoot in de tuin. Beschermt planten tegen bladluis en andere insecten. De vloeibare Savon Noir - zwarte zeep voor de tuin is klaar voor gebruik. De zeepoplossing is gemaakt van de gepatenteerde Savon Noir van Marius Fabre zonder toevoeging van gifstoffen.

De Savon Noir Jardin kan worden gebruikt voor het verwijderen van zwarte schimmel, achtergelaten door blad- en schildluizen op de bladeren van planten, zoals rozen, sierplanten, kamerplanten, fruitbomen of groenten. Tevens beschermt de vloeibare Savon Noir tegen deze insecten. 
De Savon Noir zit in een handige verstuiver en is volkomen veilig voor het milieu en geschikt voor gebruik binnen en buiten. Het product is geschikt voor de biologische landbouw en is ecocert® gecertificeerd.

Al 110 jaar maakt het familiebedrijf Marius Fabre een zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. In tegenstelling tot vele andere schoonmaakproducten bevat deze zeep géén kleur- en geurstoffen en géén toegevoegde producten die afgeleid zijn van aardolie of dierlijke vetten.

Samenstelling
Kaliumhoudende zeep met olijfolie, water

Gebruik
Goed schudden voor gebruik, verstuif over uw planten en herhaal zo vaak als nodig is.  Waarschuwing: uitwendig gebruik. Indien de zeep in de ogen komt goed uitspoelen. Niet spuiten in de volle zon en bij extreme warmte.

Waarschuwingen
uitwendig gebruik. Indien de zeep in de ogen komt goed uitspoelen. Niet spuiten in de volle zon en bij extreme warmte.

Importeur: 
Savon de Provence
Zevenend 33
Laren

Fabrikant: 
Savonnerie Marius Fabre

Marius Fabre Savon Noir lavoir zwarte zeep spray jardin bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
500 ml
Productsoort
Zeep

Shop meer