Lucovitaal Voetschimmel - 30 ml - Medimart.be - (3766245)
Lucovitaal Voetschimmel

Lucovitaal Voetschimmel - 30 ml

Lucovitaal® Voetschimmel is een medisch hulpmiddel met natuurlijke en natuurverwante ingrediënten, dat ondersteunt bij de behandeling van zwemmerseczeem.

€ 8,49


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Lucovitaal® Voetschimmel is een medisch hulpmiddel met natuurlijke en natuurverwante ingrediënten, dat ondersteunt bij de behandeling van zwemmerseczeem. Lucovitaal® Voetschimmel is een gel die een beschermlaagje vormt op de huid van de voet. De combinatie van ingrediënten dringt door in de bovenste laag van de huid en geeft een omgeving die ongunstig is voor de ontwikkeling van schimmel die zwemmerseczeem veroorzaakt.

Natilact is een natuurlijke ester die de huid beschermt en hydrateert. De gel hecht goed aan de huid, waardoor de actieve stoffen worden gefixeerd en langer werkzaam zijn op de juiste plek. Vrij van parabenen.

Bestanddelen
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat, Urea, Natilact®, Ammonium Acryloldimethyl-taurate/VP Copolymer, Sodium levulinate, Menthyl Lactate, Mentha Piperita Oil, Lactic Acid, Sodium anisate, 4-Terpineol, Limonene.

Gebruik
Breng de gel tweemaal daags aan onder en tussen de tenen, op de voetzolen en aan de zijkant van de voet. Laat de gel 1 - 2 minuten drogen voor de vorming van de beschermlaag.

Fabrikant
PK Benelux
Vluchtoord 17
5406 XP Uden

Lucovitaal Voetschimmel bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
30 ml
collectie
Handen/voeten/benen
Productsoort
Voetverzorging
Z-Index
16271300

Shop meer