Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 41 - 1 paar - Medimart.be - (6848932)
Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 41

Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 41 - 1 paar

Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 41

€ 49,99


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Lucovitaal Orthopedische sandalen maat 41

De Originele Orthopedische Sandaal Slippers zijn zo ontworpen dat ze helpen bij rug-, heup-, been-, knie- en voetklachten.

Het orthopedisch voetbed van de sandaal slippers zorgt voor een goede ondersteuning van de voeten. De loophouding wordt hierdoor gecorrigeerd en voorkomt zo problemen aan voeten en rug. De sandaal slippers bieden ondersteuning en schokdemping tijdens het lopen of staan en helpt bij pijnlijke voeten, benen, knieën, heupen en rug. De druk op de voeten wordt aanzienlijk verlicht en de voeten ontspannen terwijl ze rusten op het orthopedisch voetbed. De slippers zijn ook geschikt voor diabetici en mensen met reumatische voeten. Een weldadige en therapeutische werking voor het lichaam!

Voetbed
Het voetbed van deze unieke Orthopedische Sandaal Slippers is gemaakt van hoge kwaliteit traagschuim. Dit traagschuim vormt zich naar de vorm van de voeten. Het voetbed geeft ondersteuning aan het voetweefsel en houdt het hielbeen in zijn natuurlijke positie. Ook reageert het voetbed op lichaamstemperatuur waardoor deze altijd comfortabel aanvoelt.

Zool
De onderzijde van de sandaal slippers is gemaakt van ‘EVA’ materiaal, oftewel: Ethyleen Vinyl Acetaat. Dit materiaal is uitermate licht in gewicht.

Lederlook
De hoogwaardige kwaliteit imitatie leer geeft een chique uitstraling aan deze unieke sandaal slippers.

Reinigen
De sandaal slippers kunnen gereinigd worden met een schone vochtige doek.

Als je deze slippers aan hebt wil je ze niet meer uit doen!

Fabrikant

PK Benelux BV
5406 XP
Uden

Specificaties

inhoud
1 paar
Productsoort
Overig

Shop meer