Attends Pull Ons | Incontinentiebroekjes | Discreet online bestellen
Filters

Wilt u een incontinentiebroekje dat voelt en draagt als normaal ondergoed? Probeert u dan eens de incontinentiebroekjes van Attends: Pull Ons. Attends pull ons zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij urine- en/ of ontlastingsincontinentie. De Attends pull ons incontinentiebroekjes zijn verkrijgbaar in meerdere absorptieniveaus en in de de maten XS tot XL. U bestelt ze veilig en eenvoudig online in de webshop van Medimart.

46 artikelen  

Verwijder alle


Voelt en draagt als normaal ondergoed

Een Attends pull ons incontinentiebroekje voelt en draagt als normaal ondergoed. De flexibele vorm van het broekje sluit perfect aan op het lichaam. Attends pull ons heeft een extra absorberende kern die beschermt tegen doorlekken en geurtjes. Dit prettige broekje is ontworpen als alles-in-één oplossing. Het is zeer discreet en kan meerdere keren aan- en uitgetrokken worden. Pull-ons van Attends zijn ook geschikt voor kinderen.

Zacht en discreet

Attends Pull-Ons zijn zachte en discrete wegwerpbroekjes, ontworpen om zelfs zware incontinentie te beheersen. Deze incontinentiebroekjes van Attends zijn:

  • zacht en huidvriendelijk
  • eenvoudig aan- en uit te trekken
  • flexibel
  • 100% ademend
  • voorzien van elastische heupbanden
  • uitgerust met een extra absorberende kern die beschermt tegen lekkage en geurtjes
  • dermatologisch getest en goedgekeurd op huidvriendelijkheid

Attends Pull-Ons is ontworpen voor actieve mensen die een discrete en comfortabele bescherming willen die aanvoelt als normaal ondergoed. Door de uitstekende pasvorm kunt u weer zorgeloos wandelen, fietsen, sporten, werken, etc. Ontdek ook de andere producten van Attends.

Specialist in incontinentiemateriaal

Medimart is specialist in o.a. incontinentiemateriaal. In ons uitgebreide assortiment vindt u alle A-merken op het gebied van incontinentieproducten zoals Abena, Attends, Depend en TENA. Van deze merken zijn diverse soorten incontinentieluiers, incontinentiebroekjes, inleggers, onderleggers online te bestellen. Plaats het gewenste aantal Attends Pull ons of andere incontinentiebroekjes in uw winkelmandje en reken direct online af. U kunt uw bestelling op elk gewenst adres in België laten bezorgen. Uw order wordt altijd discreet verzonden. Verzending is gratis bij bestellingen met een totaalbedrag vanaf €35.