Go-Keto Urinestrips - 100 stuks - Medimart.be - (7601044)
Go-Keto Urinestrips

Go-Keto Urinestrips - 100 stuks

€ 12,50


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Go-Keto Urinestrips
Medisch hulpmiddel

Met Go-Keto glucose ketonen urinestrips kan je gemakkelijk zelf ketonen- en glucose testen. Vooral als je aan je keto-reis begint, is dit de meest makkelijke, voordelige en betrouwbare manier om te weten of je in ketose bent en om je dieet te verfijnen.

- Keto sticks om ketone en glucose te meten
- Ideaal voor keto-beginners
- Voordelige manier om te controleren of je in ketose bent
- Helpt bij het verfijnen van je dieet
- Gemakkelijk en meteen resultaat

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Het testen van bloed op ketonen- en glucose.

Bestanddelen
Teststrips

Aanwijzingen voor het gebruik
Gebruik de urine-ketosticks voor snelle en eenvoudige zelftesten van ketonen- en glucosespiegels.

Wanneer je begint met het keto-dieet, vooral tijdens de eerste paar weken, raden we je aan om je ketonen- en glucosespiegels te controleren wanneer je opstaat, voor elke maaltijd en 1-2 uur na elke maaltijd.

Laat de strip, het urinemonster en/of andere hulpmiddelen voorafgaand aan het uitvoeren van de test op kamertemperatuur komen (15-30ºC). Was de schaamstreek met zeep en water en spoel deze goed af voorafgaand aan het uitvoeren van de test.

Verwijder de strip van het gesloten busje en gebruik deze zo snel mogelijk. Sluit het busje goed af nadat u het vereiste aantal strips eruit gehaald heeft.

Houd het uiteinde van de strip het verst verwijderd van de test kussentjes en begin met urineren. Houd, nadat u 1 of 2 seconden begonnen bent met urineren, de strip in neerwaartse richting een paar seconden met de test kussentjes in de urinestraal. Zorg dat de test kussentjes helemaal nat worden.
Zie afbeelding 1.
Opmerking: Raak de reagens gebieden van de strip niet aan.
Opmerking: Als je wil kan je ook in een schoon en droog bakje plassen. Dompel de teststrip kussentjes volledig onder in de urine en haal ze er meteen weer uit. Houd de uiteinden van de strip tegen de rand van het bakje om achtergebleven urinedruppels te verwijderen.

Houd de strip horizontaal en leg het uiteinde ervan op een absorberend materiaal (bijvoorbeeld keukenpapier) om te voorkomen dat de chemicaliën van andere reagerende onderdelen van de strip en/of vuile handen in contact komen met de urine.
Zie afbeelding 2 hieronder.

Vergelijk de reagerende onderdelen met de blokjes van het kleurenschema op het aangegeven tijdstip. Houd de strip dicht tegen de gekleurde blokjes en vergelijk nauwkeurig.
Zie afbeelding 3 hieronder.
Opmerking: Lees de resultaten niet later af dan na 3 minuten.

BELANGRIJK:
Nadat het potje is geopend, zijn de resterende strips maximaal 3 maanden houdbaar. De stabiliteit kan verminderen in omstandigheden met een hoge luchtvochtigheid.

Fabrikant/Distributeur
Swiss Point of Care
Spicalaan 17
2132JG Hoofddorp


 

Specificaties

inhoud
100 stuks
Productsoort
Algemeen

Shop meer