Eucerin Sun transparant dry touch SPF 30 - 200 ml - Medimart.be - (3328315)
Eucerin Sun transparant dry touch SPF 30
15%korting

Eucerin Sun transparant dry touch SPF 30 - 200 ml

Eucerin Transparante Sun Spray Dry Touch SPF 30 is een transparante zonnespray speciaal ontwikkeld voor de gevoelige lichaamshuid.

€ 21,99 € 18,69


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Eucerin Transparante Sun Spray Dry Touch SPF 30 is een transparante zonnespray speciaal ontwikkeld voor de gevoelige lichaamshuid. Het geeft effectieve en betrouwbare bescherming tegen huidschade door de zon dankzij het stabiele UVA/UVB-filter systeem.

UVA en UVB-stralen kunnen celschade veroorzaken in de diepere epidermale lagen van de huid. Eucerin Transparante Sun Spray Dry Touch SPF 30 ondersteunt de natuurlijke celbescherming, zodat de huid in staat is de huidcellen van binnenuit te beschermen tegen zonschade. 

Eucerin Transparante Sun Spray Dry Touch SPF 30 bevat het natuurlijke anti-oxidant Licochalcone A. Dit is een actief ingrediënt, geëxtraheerd uit de wortels van de Chinese Clycyrrhiza Inflata. Het anti-oxidant dringt door tot in de diepere huidlagen en geeft bewezen bescherming van de huidcellen tegen door de zon veroorzaakte schade.

De formule is ontwikkeld voor de lichaamshuid. De aerosol spuitbus (houder onder druk) zorgt voor een super snelle en gemakkelijke manier van aanbrengen. De zonnebrand spray is zelfs op de kop te gebruiken en kan daarmee ook de moeilijkere plekken bereiken, zoals bijvoorbeeld de achterkant van de benen. 

Eucerin Transparante Sun Spray Dry Touch SPF 30 heeft een ultra-lichte, transparante textuur die snel door de huid wordt opgenomen en verfrissend aanvoelt. De spray plakt niet, is waterbestendig en niet vet.
- Beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon.
- Absorbeert onmiddellijk.
- verfrissend.
- Niet vet.
- Waterbestendig.


Ingredienten
Alcohol Denat, Butaan, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Dibutyl Adipate, Glycerine, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Acrylates Octylacrylamide Copolymer, Water, Benzoëzuur, Parfum, Butyleenglycol / dicapraat

Gebruik
Royaal aanbrengen vóór blootstelling aan de zon en vaak opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen met een handdoek en zweten om de oorspronkelijke bescherming te behouden. Als er onvoldoende zonnebrandmiddel wordt aangebracht, vermindert dit het beschermingseffect.
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.
Contact met de ogen vermijden.
Niet gebruiken bij kleine kinderen.
Intensieve middagzon en overmatige blootstelling aan de zon vermijden, want zelfs zonnebrandmiddelen met een hoge SPF bieden niet 100% bescherming.
Contact met textiel en harde oppervlakken vermijden om vlekken te voorkomen.
Niet te lang in de zon blijven, ook niet bij gebruik van een zonnebrandmiddel.
Gevaar: Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50ºC. Gebruik uitsluitend voor het beoogde doel. Niet in de ogen spuiten.

Eucerin Sun transparant dry touch SPF 30 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
200 ml
Productsoort
Zoncosmetica