Cobeco Desinfect 80% alcohol surface cleaner sanitizer - 150 ml - Medimart.be - (3766432)
Cobeco Desinfect 80% alcohol surface cleaner sanitizer

Cobeco Desinfect 80% alcohol surface cleaner sanitizer - 150 ml

Cobeco Pharma Cobeco Surface Cleaner Sanitizer

€ 4,89


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Cobeco Pharma Cobeco Surface Cleaner Sanitizer - Biocide 15503N

Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80s is een multifunctioneel desinfectiemiddel om uw reinigingsproces gemakkelijker te maken. Dit geregistreerde product desinfecteert snel om bacteriën (behalve mycobacteriën en bacteriesporen), gist en schimmel te bestrijden. Dit desinfectiemiddel wordt aanbevolen voor reiniging op kleine harde oppervlakken in huishoudens. Het reinigingsmiddel is bedoeld voor niet-professioneel gebruik.
Het product is klaar voor gebruik en heeft een handige sluiting voor een gemakkelijke uitgifte. Past op elk bureau, aanrecht of spoelbak. Hiernaast is het product gemakkelijk om te hebben voor onderweg.

Claims
Disinfect 80S, 15503 N, is een geregistreerde desinfecterende stof voor oppervlaktebehandeling.

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Het ontsmettingsmiddel is een werkzame stof die onverdund moet worden gebruikt. De werkzame stof is ethanol 600G/L. Desinfectie van kleine harde oppervlakken. Breng de stof alleen aan op kleine oppervlakken (max. 0,5 m2). Reinig eerst grondig de te behandelen oppervlakken en materialen. Spoel eventueel gebruikte reinigingsmiddelen af met schoon water en verwijder overtollig water. Droog het oppervlak daarna af. Cobeco Surface cleaner Sanitizer 80S moet onverdund op het oppervlak van het materiaal aangebracht worden. Bij het desinfecteren moet Cobeco Surface Cleaner Sanitizer 80S in zodanige hoeveelheden worden gebruikt dat het oppervlak minimaal 5 minuten nat blijft. Het product moet vervolgens aan de lucht worden gedroogd.

Samenstelling
Alcohol, Aqua, Isopropyl Alcohol

Dosering/Gebruik
40-50 ml per m² oppervlakte. Minimale verwerkingstijd: 5 minuten.

Bijzondere gevaren
Licht ontvlambare vloeistof en damp. Niet roken. Bij het aanvragen van medisch advies, het pakket of etiket verstrekken. Adem de dampen van het product niet in. Bewaar in goed gesloten verpakking. Lees voor gebruik het etiket.

Veiligheidsaanbevelingen
Kan ernstige oogirritatie veroorzaken.
Uit de buurt van kinderen houden. Uit de buurt houden van warmte, hete oppervlakten, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.

Cobeco Desinfect 80% alcohol surface cleaner sanitizer bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
150 ml
collectie
Handen/voeten/benen
Productsoort
Handverzorging

Shop meer