Vitals Elke Dag capsule Trio Voordeelverpakking - 3x60capsules - Medimart.be - (3800570)
Vitals Elke Dag capsule Trio Voordeelverpakking

Vitals Elke Dag capsule Trio Voordeelverpakking - 3x60capsules

Elke Dag Vitals Trio (3x60capsules)

€ 58,50


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Elke Dag Capsules is door Vitals specifiek ontworpen voor tieners vanaf 14 jaar (1 capsule per dag), of volwassenen (2 capsules per dag) die de voorkeur geven aan capsules in plaats van tabletten.

Net als de andere multi’s in de Elke Dag-serie valt dit product op door de samenstelling, en de gekozen ingrediënten en vitamine- en mineraalverbindingen. Deze formule bevat vitamine D3, K2, de biologisch actieve vormen van B2, B6, B12 en wordt gebruikgemaakt van een superieure biologisch actieve vorm van foliumzuur (5-MTHF met de merknaam Quatrefolic®). De vitamine C bestaat uit de niet-zure, goed opneembare vorm van magnesiumascorbaat. De mineralen bestaan uit uitstekend opneembare verbindingen. Bovendien zijn de doseringen gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, en afgestemd op actuele gegevens aangaande de voedingsstatus in Nederland en de optimale innamehoeveelheden per nutriënt.

Dit artikel bestaat uit 3 losse potten Vitals Elke Dag capsules met een hoge korting zodat u deze goede multi kunt kopen voor een voordelige prijs.

Specificaties

inhoud
3x60capsules
leverancier
VD
Productsoort
Vitamine multi

Shop meer