Primavera Aroma diffuser traveller - 1 stuks - Medimart.be - (7555492)
Primavera Aroma diffuser traveller

Primavera Aroma diffuser traveller - 1 stuks

Primavera Aroma diffuser traveller

€ 74,95 € 74,95


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Primavera Aroma diffuser traveller

Je favoriete geur altijd bij je - draadloos, compact, veelzijdig

Als veelzijdige allrounder is de mobiele vernevelaar de ideale geurgenoot voor mensen die een actief leven leiden. Met zijn compacte formaat past het draadloze apparaat in standaard autobekerhouders en heeft het tegelijkertijd de effectieve capaciteit om kamers tot 20 m² te ruiken. De Traveller vergezelt je de hele dag - van de geurige ontbijttafel, via het motiverende woon-werkverkeer en tijden van geconcentreerde productiviteit, tot het ontspannende bad 's avonds.

Zachte ultrasone verneveling verspreidt uw favoriete geur in slechts enkele ogenblikken en creëert in combinatie met warmwit "kaarslicht" verlichting een sfeervolle feel-good sfeer. Gemaakt van fijn koolstofstaal met een roségouden look en hoogwaardig BPA-vrij plastic met een mat wit oppervlak, de Traveler is een solide geurapparaat voor alle situaties.

Het minimalistische design met zijn heldere vorm maakt het een stijlvol accessoire met tijdloze charme. Naast de subtiele sfeerverlichting dient het LED-lampje ook als gekleurd signaal, dat drie keer rood knippert als de batterij leeg is en drie keer blauw als het waterreservoir leeg is.

De veelzijdige vernevelaar biedt 4 verschillende bedrijfsmodi, die indien nodig met een druk op de knop kunnen worden gewijzigd. Naast continue verneveling gedurende maximaal 4 uur kan er ook een kortstondige modus worden ingesteld, die het apparaat na 30 minuten automatisch uitschakelt. Er is ook een intervalmodus van 8 uur beschikbaar, die de geur onafhankelijk in- en uitschakelt in een ritme van 30 seconden of 5 minuten.

De krachtige Li-Ion-batterij maakt een draadloze gebruiksduur van 3 uur onderweg mogelijk. Het kan worden aangesloten op elke standaard USB-poort (bijv. notebook, USB-voedingseenheid) met behulp van de meegeleverde USB-kabel en binnen 4,5 uur volledig opgeladen. Ondertussen blijft de vernevelaar altijd klaar voor gebruik.

Soort product
Ultrasone vernevelaar.

Gebruik
Besprenkel, afhankelijk van de grootte van de ruimte en jouw voorkeuren, de Aroma Nebulizer Traveler met 45 ml water en 3-5 druppels van een geurmengsel of een etherische olie.

Waarschuwing
Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.
Belangrijk: Directe blootstelling aan sommige essentiële oliën kan het ultrasone membraan beschadigen door verharsing of het plastic verkleuren. Het gaat om pure essentiële oliën die stroperig of sterk kleurend zijn, zoals benzoë Siam, kamilleblauw, mirre, patchouli, duizendblad, vanille, vetiver en vetiver bourbon. We raden het gebruik van deze oliën af met onze ultrasone vernevelaars. Als er etherische olie op een van de plastic onderdelen komt, moet deze onmiddellijk worden verwijderd met een zachte doek en, indien nodig, worden weggeveegd met heel weinig afwaswater. Het ultrasone membraan kan voorzichtig worden gereinigd met ontsmettingsalcohol en een wattenstaafje. Volg altijd de instructies voor het reinigen in de bijgevoegde gebruiksaanwijzing van de vernevelaar.

Fabrikant
Novaro Pharma
Nel Vietsstraat 14 c
6702 DB  Wageningen

 

Specificaties

inhoud
1 stuks
collectie
Gezondheidsproducten
Productsoort
Algemeen

Shop meer