Olfacto Bio 61 ademhaling - 5 ml - Medimart.be - (5766508)
Olfacto Bio 61 ademhaling

Olfacto Bio 61 ademhaling - 5 ml

Olfae® Doelmatige Ademhaling bio

€ 10,75


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Olfae® Doelmatige Ademhaling bio

Olfae® Doelmatige Ademhaling is ontworpen volgens de olfactorische piramide en geeft u een snelle, doelgerichte en duurzame drievoudige werking.

De bovenste zuurstofrijke tonen zorgen voor een aangenaam gevoel. Ze kalmeren en helpen beter te ademen vanaf de eerste minuten van de verneveling.
De middelste tonen bieden dagelijkse bescherming. Ze fungeren als een atmosferisch middel om de omgevingslucht te zuiveren, vooral in de winter.

Soort product:
8 Ultra geconcntreerde biologische essentiële oliën met 2 natuurlijke isolaten

Samenstelling
Biologische etherische oliën van Eucalyptus radiata (Eucalyptus radiata), Lavendel aspic (Lavandula latifolia), Ravintsara (Cinnamomum camphora), Zilverspar (Abies alba), Marjolein (Thymus mastichina), Tea Tree (Melaleuca alternifolia), Ceder Atlas (Cedrus atlantica), Laurier Noble (Laurus nobilis) en natuurlijke isolaten van eucalyptol en menthol.

Gebruik
Draai de flacon vast in de microvernevelaar, toets op elk gewenst moment van de dag nummer 61 in op de interface van de Olfae® microvernevelaar (programma van 3 sessies per dag) en zet hem aan. Het bijbehorende voorgeprogrammeerde diffusie protocol wordt automatisch geactiveerd. 

Lees voor gebruik de Nederlandse gebruiksaanwijzing van de Olfae vernevelaar (pagina 62 t/m 76) aandachtig door en volg de vernevelingsprotocollen.

Distributeur
Arkopharma Nedlernad BV
Postbus 10255
1301 AG  Almere

Olfacto Bio 61 ademhaling bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
5 ml
collectie
Gezondheidsproducten
Productsoort
Algemeen
Z-Index
16965264

Shop meer