Nuby Snackkommetjes met deksel 300 ml - 6 stuks - Medimart.be - (3316173)
Nuby Snackkommetjes met deksel 300 ml

Nuby Snackkommetjes met deksel 300 ml - 6 stuks

Uitermate geschikt om verse groentebereidingen of droge snacks in te vriezen of te bewaren.

Nuby Snackkommetjes met deksel 300 ml bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

€ 8,99


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Op zoek naar het perfecte potje voor tijdens feestjes, op een picknick met je spruit of gewoon een handig opbergpotje voor verse fruit-of groentepap? De kleurrijke snackkommetjes van Nuby™ komen helemaal van pas.

Deze set met kleurrijke snackkommetjes van Nûby™ zijn gemaakt van stevig plastic. Hierdoor zijn ze duurzaam genoeg om binnen en buiten te gebruiken. Door het stevige klikdeksel, zijn ze uitermate geschikt om verse groentebereidingen of droge snacks in te vriezen of te bewaren. Zelfs vloeistoffen zoals soep of papjes neem je zonder morsen mee. Omdat de dekseltjes plat zijn, zijn de potjes makkelijk op elkaar te stapelen. Zo spaar je plaats uit in de ijskast.
In deze set van kommetjes vind je 6 kommetjes in 5 verschillende kleuren. Ze bevatten 300ml en zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Gebruik
Geschikt om verse groentebereidingen of droge snacks in te vriezen of te bewaren. Zelfs vloeistoffen zoals soep of papjes neem je zonder morsen mee. Omdat de dekseltjes plat zijn, zijn de potjes makkelijk op elkaar te stapelen.

Niet uitkoken

Specificaties

inhoud
6 stuks
Productsoort
Bestek beker en rietjes
Z-Index
16859820

Shop meer