Kiss Full cover nails short square - 1 set - Medimart.be
Kiss Full cover nails short square
5%korting

Kiss Full cover nails short square - 1 set

Wil jij mooie verzorgde nagels maar het liefst wel gewoon kort?

€ 10,99 € 10,44


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Wil jij mooie verzorgde nagels maar het liefst wel gewoon kort? Ga dan voor de 100 Full Cover Kunstnagels Short Square. Bevat 100 natuurlijke full cover nagels waarmee jij tot wel 5 manicures mee kan doen. Met de Short Square variant heb jij mooie korte verzorgde nagels. Voorzie de nagels eventueel nog van een leuk kleurtje. Met deze nagelset creëer jij bij jezelf net zulke mooie nagels als wanneer je naar een salon bent geweest. Blijft langdurig zitten. De kit bevat:
- - 100 natuurlijke full cover nails in 10 verschillende maten voor ongeveer 5 manicures
- Nagellijm

Ingredienten
Nagels: ABS Plastic. 
Lijm: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate.

Gebruik
Maak je nagels schoon met nagellakremover. Vervolgens vijl je je eigen nagels en druk je je nagelriemen naar achteren met een manicure-stick. Kies voor iedere vinger de juiste maat nagel en leg deze apart. Pak nu de lijm erbij die bij de verpakking in zit en breng de lijm aan op het gedeelte van de kunstnagel die uiteindelijk op je eigen nagel komt. Breng vervolgens een laagje lijm aan op je natuurlijke nagel. Zorg ervoor dat je voldoende lijm aanbrengt voor een goede hechting. Nu plaats je de kunstnagel op je natuurlijk nagel. Hou dit een paar seconden vast, zodat het kan gaan hechten. Herhaal deze stappen totdat je alle nagels hebt gehad. Vijl de kunstnagels daarna eventueel nog bij.

Verwijderen
Om de nagels weer te verwijderen raden wij je aan om ze niet los te forceren of los te trekken. Om de nagels snel en makkelijk te verwijderen kan je het beste het grootste gedeelte van de nagel afknippen. Gebruik nagellakremover om de kunstnagels makkelijk te verwijderen. Leg je nagels in nagellakremover tot de kunstnagels zacht zijn. Verwijder nu met een doekje de zacht geworden kunstnagels.

Kiss Full cover nails short square bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 set
Productsoort
Handverzorging