Hansaplast Wondhelende zalf - 50 gram - Medimart.be - (3334583)
Hansaplast Wondhelende zalf

Hansaplast Wondhelende zalf - 50 gram

Hansaplast Wondhelende zalf

€ 7,20


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Een zalf ter ondersteuning en bevordering van het natuurlijke genezingsproces van kleine oppervlakkige wonden zoals sneeën, schaafwonden en krassen als ook voor eerste en kleine tweedegraads brandwonden. Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.

Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.

Toepassing
Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op elk moment van het genezingsproces op oppervlakkige open wonden en beschadigde huid.

Ondersteunt de genezing van wonden en beschadigde huid
-Tot 2x snellere wondgenezing*
-Helpt littekens te verminderen
-Kan gebruikt worden op open wonden
-Ook voor eerste- en kleine tweedegraads brandwonden
-Vrij van dierlijke stoffen (veganistisch)
* in vergelijking met een onbehandelde wond.

Samenstelling
Witte petrolatum, dunne paraffine olie, ceresinewas, glycerol, panthenol, glycerylstearaat

Gebruik
Het reinigen van vuil en bacteriën uit de wond is een essentiële eerste stap voor optimale genezing. Spray Hansaplast Wondspray op een afstand van ongeveer 10cm op het hele gebied van de wond om te voorkomen dat de wond infecteerd. Herhaal indien nodig, dep dan het gebied rond de wond voorzichtig droog.
Vervolgens is het belangrijk om de wond te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en bacteriën, voor een ongestoorde genezing. Bedek de wond met een Hansaplast wondpleister of met een steriel Hansaplast Gaaskompres, wat het beste past bij uw behoeften. Vervang de pleister of gaaskompres dagelijks behalve indien anders is aangeraden door uw arts.

Help de wond veilig en snel genezen en met een verminderd risico op littekenvorming. Breng de Hansaplast Wondhelende Zalf regelmatig aan tot de wond volledig genezen is. Breng zorgvuldig één tot twee keer per dag een dunne laag aan. Zorg ervoor dat de opening van de tube niet in contact komt met de wond. Herhaal deze stappen regelmatig totdat de genezing is voltooid. De Hansaplast Wondhelende Zalf kan gebruikt worden op open oppervlakkige wondjes en in elke fase van het genezingsproces. Indien nodig, kan de wond bedekt worden met een standaard pleister van Hansaplast, zoals Classic, Elastic, Universal of de Sensitive.

Fabrikant
Beiersdorf NV
NL 1101 AX
Amsterdam

Hansaplast Wondhelende zalf bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
50 gram
collectie
EHBO en verbandmiddelen
Productsoort
Wondgel zalven en sprays
Z-Index
16608054

Shop meer