CHI X-mas mix kerstmix 2019 - 10 ml - Medimart.be - (3666385)
CHI X-mas mix kerstmix 2019
15%korting

CHI X-mas mix kerstmix 2019 - 10 ml

Elk jaar is deze kerstmix weer anders.

CHI X-mas mix kerstmix 2019 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

€ 8,95 € 7,61


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

X-mas mix 2019

De x-mas mix 2019 is een heerlijk geurende mix van etherische oliën die speciaal is samengesteld voor de koude wintermaanden. Nu in een vernieuwde verpakking!
De X-mas mix van 2017 is samengesteld uit de volgende etherische oliën:
Zoete sinaasappel, grove den, atlas ceder, kruidnagel-nagel, cassia (Chinese kaneel) en wierook. Een compositie van 100% zuivere, natuurlijke essentiele olien zonder toevoegingen.

De x-mas mix 2017 is een heerlijk geurende mix van etherische oliën die speciaal is samengesteld voor de koude wintermaanden. Nu in een vernieuwde verpakking!

Samenstelling
De X-mas mix van 2019 is samengesteld uit de volgende etherische oliën:
Zoete sinaasappel, grove den, citroen petitgrain,ceder Virginia, cassia (Chinese kaneel), mandarijn, ho-hout, elemi, patchouli en wierook.

Gebruik
Met dit bijzondere mengsel van etherische oliën breng je een heerlijk aroma in de kamer of in elke ruimte die je wenst. De typische (kerst)geuren van kaneel en kruidnagel gaan zeer goed samen met het friszoete van de sinaasappel en de zachte houtgeur van atlas ceder. Wierook is een goede verbinding tussen alle geuren. Het uiteindelijke resultaat is een geur die past in de decembermaand en natuurlijk ook in andere tijden. 

Niet alleen om tijdens kerst te verdampen dus, maar door de luchtzuiverende kwaliteiten van deze combinatie goed voor de gehele winterperiode wanneer de verwarming weer aan gaat, de ramen minder open worden gezet en de ziektekiemen in de lucht hangen. Ook zeer geschikt om ruimtes op te frissen. Doe bijvoorbeeld eens een 5 druppeltjes op een geurblokje en leg dat in de auto of op toilet.

Fabrikant
Chi international BV
Koele Mei 42
4816 JD Breda

Specificaties

inhoud
10 ml
Productsoort
Aromatherapie