Bepanthen Tattoo nazorg zalf - 30 gram - Medimart.be - (5770885)
Bepanthen Tattoo nazorg zalf

Bepanthen Tattoo nazorg zalf - 30 gram

Bepanthen Tattoo Nazorg Zalf

€ 5,19


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Bepanthen Tattoo Nazorg Zalf

Bepanthen Tattoo Zalf bevat een hoge concentratie dexpanthenol en ondersteunt het natuurlijke huidherstel van de getatoeërde huid (tattoo verzorging). Door de speciale samenstelling vormt de zalf een beschermend laagje op de huid. Het doorzichtige laagje sluit de huid niet af en laat haar ademen. De tatoeage wordt beschermd en de natuurlijke kracht en evenwicht van de huid blijft behouden. De tattoo nazorg zalf is zorgvuldig samengesteld en bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen, parfum. Bepanthen Tattoo Zalf is de nr.1 in tattoo nazorg en wordt aanbevolen door tattoo artiesten. Waarom een vette zalf bij een tattoo? | Tattoo zalf vs tattoo crème. De LCHV richtlijnen*** geven aan dat een tattoo aftercare-product een hoog percentage vet moet bevatten en Bepanthen Tattoo Zalf bevat dit (70% vet). Bepanthen Tattoo Zalf is namelijk een ‘vettige’ zalf die een beschermend laagje op de huid legt. Voor de nazorg en verzorging van tattoos is dit belangrijk omdat de huid zo wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Crèmes bevatten meer water en leggen geen laagje. Daarom adviseren wij voor de nazorg een tattoo zalf in plaats van een tattoo crème.*** Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Bepanthen bevat dexpanthenol. Deze stof heeft de bekende eigenschap het huidherstel te ondersteunen.* Niet op zeer open wonden.

    • Ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid, dankzij panthenol 5% (pro-vitamine B5)
    • Vettige zalf die de huid beschermt, zonder haar af te sluiten
    • Verzacht de getatoeëerde huid
    • Nr.1 in tattoo nazorg**

Ingredienten
Gezuiverd water, wolvet, vloeibare paraffine, witte zachte paraffine, amandelolie, dexpanthenol 5%, protegin X, witte bijenwas, cetyl- en stearylalcohol (witte wasachtige substantie).

Gebruik
Zodra je bij de tatoeëerder weggaat, zal je tatoeage ingepakt zijn. Hij zal je kunnen vertellen wanneer je je tatoeage uit het folie kan halen. Volg daarna de volgende stappen:

Was de tatoeages minimaal 1 keer per dag met lauw warm water en milde parfumvrije zeep.
Laat de tatoeage met rust zodat de oppervlakkige huid zich kan sluiten.
Vermijd minimaal 15 dagen contact met zeewater, zwembad en zon.
Maak de tatoeage niet schoon met alcohol.
Laat de korstjes zo lang mogelijk zitten en wacht.
Nadat de huid gesloten is, breng je Bepanthen Tattoo Zalf dun aan door zachtjes te masseren tot de zalf volledig is geabsorbeerd. Herhaal dit 2-4  keer per dag, zo’n 10-15 dagen voor het mooiste resultaat. Bepanthen Tattoo Zalf beschermt en herstelt de getatoeëerde huid snel.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.
Alleen voor uitwendig gebruik.

Bepanthen Tattoo nazorg zalf bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
30 gram
collectie
EHBO en verbandmiddelen
Productsoort
Overige wondverzorging
Z-Index
16924215

Shop meer