A3 Boeken Kosmische kat - 60 wijsheidskaarten - 1 set - Medimart.be - (5766424)
A3 Boeken Kosmische kat - 60 wijsheidskaarten

A3 Boeken Kosmische kat - 60 wijsheidskaarten - 1 set

Kosmische kat - 60 wijsheidskaarten

€ 29,50


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Kosmische kat - 60 wijsheidskaarten

Katten zullen geen moment voorbij laten gaan om te laten zien hoe eigenwijs ze zijn. Als ze je beschermengel zijn, maakt het niet uit wat je doet, want ze blijven van je houden.

De ‘Kosmische kat wijsheidskaarten’ laten je kennismaken met prachtige katten en kittens die elk een aspect van jouw persoonlijke groei tonen. Denk bijvoorbeeld aan moed, aanstichter, toeslaan, onafhankelijkheid en nieuwsgierigheid.

Deze kaartenset reikt je – vaak met een knipoog – diepe inzichten en handvatten voor bewuster leven. Gebruik de kaarten samen met het boekje om antwoord op een vraag te krijgen, een discussie te beginnen, een intentie neer te zetten of een volgende stap te maken.  

Barb Horn en Randy Crutcher hebben hun sporen verdiend in het werken met zowel mensen als dieren. Deze set kaarten won in 2020 Goud in de categorie ‘Inspirational and Transformational Product’ van de Coalition for Visionary Resources.

Samenstelling
60 kaarten met boekje in een doosje

Fabrikant
A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ  Geesteren

A3 Boeken Kosmische kat - 60 wijsheidskaarten bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 set
Productsoort
Boeken over gezondheid

Shop meer