A3 Boeken Hemelse hond - 62 wijsheidskaarten - 1 set - Medimart.be - (5766422)
A3 Boeken Hemelse hond - 62 wijsheidskaarten

A3 Boeken Hemelse hond - 62 wijsheidskaarten - 1 set

Hemelse hond - 62 wijsheidskaarten

€ 29,50


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €55
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Hemelse hond - 62 wijsheidskaarten

Honden leren ons levenslessen door hun eerlijkheid, ze hebben geen verborgen agenda. Van nature zijn ze vergevingsgezind, loyaal en in het hier en nu aanwezig. Ze spiegelen de waarheid in ons hart en onthullen de wijsheid die daarin ligt besloten.

De ‘Heilige hond wijsheidskaarten’ inspireren je en maken je blij. Tegelijkertijd bieden ze je iedere dag waardevolle begeleiding op jouw levenspad.

62 unieke kaarten tonen universele thema’s als acceptatie, passie, balans, volharding, vergeving en dankbaarheid. Ze reiken je – vaak met een knipoog – diepe inzichten, eyeopeners en herkenning. Gebruik ze samen met het boekje om antwoord op een vraag te krijgen, een discussie te beginnen, een intentie neer te zetten of een volgende stap te maken.

Barb Horn en Randy Crutcher hebben hun sporen verdiend in het werken met zowel mensen als dieren. Deze set kaarten won de 2018 Product of the Year Award van de Coalition for Visionary Resources.

Samenstelling
62 kaarten en een boekje in een doosje

Fabrikant
A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ  Geesteren

 

A3 Boeken Hemelse hond - 62 wijsheidskaarten bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
1 set
collectie
Gezondheidsproducten
Productsoort
Boeken over gezondheid

Shop meer