Roxasect Mierenpoeder - 75 gram - Medimart.be - (3339640)
Roxasect Mierenpoeder
5%korting

Roxasect Mierenpoeder - 75 gram

Roxasect Mierenpoeder

€ 6,19 € 5,88


  • ivm CORONA levertijd 1-5 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Roxasect Mierenpoeder - Biocide 14601N

- snel en effectief
- tegen mieren

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van mieren (uitgezonderd tropische mieren), zowel binnen- als buitenhuis. 
De voorschriften zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Samenstelling
Diatomeeënaarde (67,5%)

Gebruik
 

Bepaal waar het mierennest is. Gebruik 7 gram poeder per nest (2 volle eetlepels per nest). Strooi poeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar mieren lopen. Indien de mieren verschijnen uit meerdere nestingangen, het middel gelijkmatig over deze ingangen verdelen. 

Toepassing herhalen indien na 24 uur het middel is meegenomen door de mieren. Pas het middel niet buiten toe als binnen 24 uur regen wordt verwachten. Om blijvende vlekken op de ondergrond te voorkomen, wordt u aangeraden eerst te testen op een onopvallende plaats, om te zien of dit geen nadelig effect heeft. Nooit toepassen op oppverlakken die gevoelig zijn voor krassen.

Het mierenpoeder direct in de buurt van nestopeningen en op de looppaden van mieren aanbrengen. Binnenshuis kan Roxasect Mierenpoeder ook worden toegepast, breng het mierenpoeder aan op de looppaden van mieren. Bij gebruik buitenshuis alleen toepassen bij droge weersomstandigheden.

 

Roxasect Mierenpoeder bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
75 gram
Productsoort
Pesticiden