PFB Chromabright - 93 gram - Medimart.be - (3327671)
PFB Chromabright
20%korting

PFB Chromabright - 93 gram

PFB Vanish + Chromabright© is het enige 2 in 1 product op de markt dat niet alleen ingegroeide haartjes, scheerirritatie en rode bultjes tegengaat, maar tegelijk ook donkere vlekjes op een veilige manier lichter maakt zonder de huid te bleken.

€ 29,99 € 23,99


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

PFB Vanish voorkomt irritatie van scheren, ingegroeide haartjes en rode scheer bultjes. Het is zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt.

Veel mensen hebben na het ontharen (harsen, scheren, elektronisch ontharen, epileren) last van een brandende huid, scheerirritatie, rode scheer bultjes, scheer puistjes, infecties en ingegroeide haartjes. Deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben: te kort geschoren haartjes, verstopte poriën, botte en/of vuile scheermesjes, een gevoelige huid, een scherp haartje dat in een naburig haarzakje prikt of niet recht uit het eigen haarzakje groeit. De problemen die hierdoor ontstaan zijn bekend onder de medische term Pseudo Folliculitis Barbae, afgekort PFB.


Om hiervoor een goede oplossing te bieden is het noodzakelijk om door de huidlaag te penetreren. PFB Vanish lift ingegroeide haartjes boven de huid. Daarnaast bevat PFB Vanish cel vernieuwende en verzorgende ingrediënten, voor de allerbeste resultaten. Gebruikers van PFB Vanish zijn zeer tevreden over de kwaliteit; het helpt echt.


PFB Vanish zal je niet teleurstellen, omdat:

•Perfecte resultaten
•Gemakkelijke roller
•No-mess formule
•Verzorgende ingrediënten
•Geen wit, achterblijvend residu
•Fris gevoel

Ingredienten
SDA-40B, Aqua Water, Willow Bark Extract, Acetyl salicylic acid, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Isopropanol Glycerin, Hydroxypropylcellulose, Camphor Oil, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Dimethylmethoxy Chromanyl/palmitate, Tetrahydrodiferuloylmethane, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyehanol.

Gebruik
Voor dagelijks gebruik

 

PFB Chromabright bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

PFB Chromabright bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

PFB Chromabright bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
93 gram
Productsoort
Scheerschuim/gel/creme