Nova Vitae Omega 3 algenolie DHA - 120 capsules - Medimart.be - (6847190)
Nova Vitae Omega 3 algenolie DHA

Nova Vitae Omega 3 algenolie DHA - 120 capsules

Nova Vitae Omega 3 algenolie DHA

€ 36,95


  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf €45
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

Nova Vitae Omega 3 algenolie DHA

Nova Vitae heeft een absolute, natuurlijke, plantaardige en veganistische Omega 3 Algenolie met een gestandaardiseerde hoeveelheid van 200 mg DHA per capsule laten ontwikkelen.

De hoeveelheid DHA (200 mg) komt uit 500 mg algenolie. 
De capsule lijkt op een softgel capsule van gelatine maar door een uniek, nog vrij onbekend productieproces is het mogelijk om met behulp van Tapioca(zet)meel, ook wel bekend onder de naam Cassave, plantaardige glycerine* en water een volledig plantaardige capsule te produceren.

Men zou verwachten dat aan deze nieuwe ontwikkelingen een aanzienlijk prijskaartje zou hangen maar juist door de eenvoud is kwaliteit ook betaalbaar geworden.
* De plantaardige glycerine is afkomstig van duurzaam geproduceerde palmolie.
Dit product is gegarandeerd vrij van: gluten, eieren, melk en / of melkproducten (lactose), soja, vis en of / visproducten, schaaldieren, selderij, mosterd, pinda’s en noten, sesamzaad, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Dit product is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Toegestane gezondheidsclaims naar aanleiding van wetenschappelijk onderzoek:
Kinderclaims:
- De inname van DHA door de moeder draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen van de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen (bij een dagelijkse inname van ten minste 200 mg DHA)
- De inname van DHA draagt bij tot de normale ontwikkeling van het gezichtsvermogen van zuigelingen tot de leeftijd van 12 maanden (bij een dagelijkse inname van 100 mg DHA)
- De inname van DHA door de moeder is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen van de foetus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen (bij een dagelijkse inname van ten minste 200 mg DHA door de moeder)
Standaardclaims:
- De inname van DHA draag  bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA)
- De inname van DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie (bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA)
- De inname van DHA draagt bij aan het behoud van een normaal vetgehalte in het bloed (dit effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van 2 gram DHA waarbij de dagelijkse inname van EPA en DHA niet meer dan 5 gram mag bedragen).

Samenstelling van Nova Vitae Omega 3 Algenolie DHA 200 mg:
Elke plantaardige capsule (is een dagdosering) bevat:
Algenolie 500 mg
- waarvan DHA (Docosahexaeenzuur) 200 mg
Vitamine E (d-alfa-tocoferol) 5 mg - 41,6% RI*
*RI = Referentie Inname

Ingredienten
Algenolie, Plantaardige capsule (tapiocazetmeel, plantaardige glycerine en water), Vitamine E (d-alfa-tocoferol).

Gebruik
Volwassenen nemen als voedingssupplement 1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur bij de maaltijd met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Nova Vitae BV
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificaties

inhoud
120 capsules
Productsoort
Algemeen

Shop meer