Noad Dark tanning oil SPF6 - 475 ml - Medimart.be - (3327850)
Noad Dark tanning oil SPF6

Noad Dark tanning oil SPF6 - 475 ml

NO-AD is één van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika.

€ 10,99


  • Dit product is nu niet voorradig en verwachten wij binnen 5-10 werkdagen te kunnen leveren.
  • Gratis verzending vanaf €35
  • Altijd netjes en discreet verpakt

Omschrijving

NO-AD is één van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika. Deze zonnebrandolie SPF6 Dark Tanning Oil is speciaal verrijkt met wortelextract om de ontwikkeling van een bruine teint te bevorderen en toch bescherming te bieden tegen UVA- en UVB-straling. Voordeelverpakking!

• Wortelextract
• Aloe Vera
• Vitamine E

Ingredienten
Paraffinum Liquidum, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Ethylhexyl, Salicylate, Benzophenone-3, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Parfum, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Aloe Vera Oil Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tocopheryl Acetate, Benzyl Benzoate 0,425%

Gebruik
Goed schudden voor gebruik en aanbrengen alvorens in de zon te gaan. Niet direct in het gezicht sprayen. Regelmatig en royaal aanbrengen, vooral na transpireren of zwemmen, om bescherming te onderhouden. Hoe meer er kan worden gebruikt, des te beter de bescherming.

Houd dit product - en alle farmaceutica - buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing
Middagzon vermijden. Baby’s en kinderen uit direct zonlicht houden en beschermende kleding gebruiken. Gebruik van zonnebrand wordt afgeraden voor baby's jonger dan 6 maanden; raadpleeg hiervoor een arts. Deze zonnebrand geeft geen 100% bescherming tegen UV-stralen. Overmatige blootstelling aan de zon vormt een ernstig gezondheidsrisico. Bij irritatie of huiduitslag het gebruik staken. Raadpleeg een arts als symptomen aanhouden of als het product wordt ingeslikt. Enkel voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Mocht het product toch in de ogen komen, dan langdurig spoelen met water. Bevat oxybenzone.

Noad Dark tanning oil SPF6 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Noad Dark tanning oil SPF6 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Noad Dark tanning oil SPF6 bestel je veilig en snel bij Medimart. Onze pakketjes worden altijd discreet verzonden

Specificaties

inhoud
475 ml
Productsoort
Zonnebrand
Subcategorie 2
Zonnebrand
SPF
6